Blockchain Stories
Image default
Cryptomarkt Update Nano VeChain

Marktupdate: VeChain (VET), NANO en Ontology (ONT) stijgen

In onze vorige cryptomarkt update was NANO al een van de grootste stijgers en dat is het nu weer. Naast  Nano zijn ook VeChain (VET), Ontology (ONT)  en Populous (PPT) grote opvallende stijgers. Bitcoin blijft ongeveer gelijk in prijs. VET is veruit de grootste stijger van de top 20.

 

Grootste stijger VET ONT NANO
Grootste stijgers van vandaag volgens CMC

VET gelist op KuCoin en Huobi

KuCoin en Huobi maakte eerder deze week bekend dat zij VET gaan aanbieden op hun platformen. VeChain’s eerdere token, VEN, was al te krijgen op KuCoin maar de beurs heeft nu de overstap gemaakt naar het nieuwe VET.  Op 1 september wordt een “foto” gemaakt van de aanwezige coins in je VeChainwallet. Als dat voldoende is voor een node dan wordt er automatisch een koppeling gemaakt en wordt jouw beloning berekend. Wanneer je jouw wallet voor 20 augustus op orde hebt, kun je een bonus verwachten. Dit in combinatie met het nieuws van de twee exchanges deed de koers op sommige beurzen met wel 50% toenemen.

VeChain VET stijgt
VeChain (VET) stijgt

Populous (PTT) en Ontology (ONT)

ONT blijft ook relatief goed presteren. Ontology begon als airdrop voor holders van NEO en dat heeft de deelnamers aan deze drop geen windeieren gelegd. De token heeft een plekje gevonden in de top 30 en daar probeert het ook te blijven qua prijs. Ook PPT doet het goed vandaag. De crpytomunt is zoals het zelf zegt gericht op ‘blockchain solutions for business’. Populous had qua prijs een piek in februari van dit jaar en zit sindsdien in een flinke neerwaartse spiraal. Hopelijk kunnen de holders van PTT wat moet putten uit de piek van vandaag.

Top 100 stijgt rustig door

In de top 100 zijn er nauwelijks rode cijfers te vinden vandaag. Met dalingen ronde de 3% zijn TenX en PIVX de grootste dalers. Ethereum Classic (ETC) wordt binnenkort aangeboden op Coinbase, maar dat lijkt al in de prijs van de fork van Ethereum te zitten.

Meer weten over coins?

Wil je meer weten over cryptovaluta? Check dan eens onze cryptomuntenlijst. Voor algemene informatie oveer de wereld van blockchains en cryptovaluta kun je ook een kijkje nemen op onze informatiepagina.

 

Gerelateerde artikelen

Analisten verliezen vertrouwen in bullish Bitcoin koers: “Waar komt het kapitaal vandaan?”

Marijn van Leeuwen

Crypto exchange Coinbase ontvangt licentie in Canada

Marijn van Leeuwen

Ripple wil stablecoin lanceren: Wat gaat dit betekenen voor Tether en Circle?

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer