0 C
Amsterdam
17 oktober 2018
Blockchain Stories
Nieuws Partner Universa

Universa (UTNP) Bitfinex en Ethfinex voting

Universa bitfinex ethfinex

Binnen bijna elke community in cryptoland is de roep naar nieuwe exchanges waarop hun favoriete coin wordt aangeboden groot. Zo ook bij Universa. De community krijgt daar nu een kans voor om dat mogelijk te maken: Universa is onderdeel van een stemmingsronde voor listing op Bitfinex en Ethfinex.

Bitfinex en Ethfinex

Bitfinex is een cryptobeurs die in de top 3 staat van grootste exchanges qua volume. Ze richten zich op de wat serieuzere beleggers. Zo is er een minimaal kapitaal nodig van ~10.000 Amerikaanse dollars (USD) om uberhaupt te mogen handelen op het platform. Ethfinex is de tegenhanger, gefocused op Ethereum, van Bitfinex en is ook onderdeel van het geheel. Ethfinex is toegankelijker voor iedereen. Je hoeft geen kapitalen te hebben om mee te doen op dat platform.

Stemmen op Universa (UTNP)

Hoe stem je op Universa ofwel UTNP? Op Ethfinex stem je met ‘Nectar’ ofwel EVT.

  • Maak een account aan bij Ethfinex en koop EVT-tokens. EVT wordt gebruikt om te stemmen. Het makkelijkste is om een crypto te storten direct naar Ethfinex. EVT kan alleen aangeschaft worden met USD. Houd daar rekening mee!
  • Haal vervolgens jouw EVT van Ethfinex af en stuur het naar jouw eigen wallet.
  • Je kunt HIER stemmen.  UTNP staat op de lijst. Verbind jouw Ethereum wallet met de EVT tokens.

Meer info nodig? Check dan de officiële post van Universa op medium.

 

Blijf op de hoogte van het laatste cryptonieuws

* indicates required

Gerelateerde artikelen

‘Bitcoin moet naar $213.000 om dollar te vervangen’

Robin Heester

Morgan Stanley bereidt zich voor op handel Bitcoin

Jordy Schreuder

Ethereum Classic (ETC) stijgt 15% na Coinbase nieuws

Robin Heester