Blockchain Stories
Image default
Nieuws Partner Universa

Universa (UTNP) Bitfinex en Ethfinex voting

Binnen bijna elke community in cryptoland is de roep naar nieuwe exchanges waarop hun favoriete coin wordt aangeboden groot. Zo ook bij Universa. De community krijgt daar nu een kans voor om dat mogelijk te maken: Universa is onderdeel van een stemmingsronde voor listing op Bitfinex en Ethfinex.

Bitfinex en Ethfinex

Bitfinex is een cryptobeurs die in de top 3 staat van grootste exchanges qua volume. Ze richten zich op de wat serieuzere beleggers. Zo is er een minimaal kapitaal nodig van ~10.000 Amerikaanse dollars (USD) om uberhaupt te mogen handelen op het platform. Ethfinex is de tegenhanger, gefocused op Ethereum, van Bitfinex en is ook onderdeel van het geheel. Ethfinex is toegankelijker voor iedereen. Je hoeft geen kapitalen te hebben om mee te doen op dat platform.

Stemmen op Universa (UTNP)

Hoe stem je op Universa ofwel UTNP? Op Ethfinex stem je met ‘Nectar’ ofwel EVT.

  • Maak een account aan bij Ethfinex en koop EVT-tokens. EVT wordt gebruikt om te stemmen. Het makkelijkste is om een crypto te storten direct naar Ethfinex. EVT kan alleen aangeschaft worden met USD. Houd daar rekening mee!
  • Haal vervolgens jouw EVT van Ethfinex af en stuur het naar jouw eigen wallet.
  • Je kunt HIER stemmen.  UTNP staat op de lijst. Verbind jouw Ethereum wallet met de EVT tokens.

Meer info nodig? Check dan de officiële post van Universa op medium.

 

Gerelateerde artikelen

$26 miljoen aan Solana presale memecoin projecten compleet verlaten

Thanh Lanh Tran

Thaise SEC blokkeert crypto platforms zonder vergunning

Marijn van Leeuwen

Bitcoin transactiekosten dalen weer na Bitcoin halving

Thanh Lanh Tran

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer