Blockchain Stories
Image default
KuCoin Nieuws Partner

KuCoin investeert $3 miljoen in lokale beurs ‘Bitcoin Australia’

KuCoin investeert drie miljoen dollar in een Australische crytpobeurs genaamd ‘Bitcoin Australia’. Dat blijkt uit een artikel van de ‘Australian Financial Review’ (AFR). De investering is voor beide partijen belangrijk. KuCoin wil hiermee hun profiel vergroten ‘Down Under’ en de Australiërs willen op hun beurt internationaal stappen gaan maken.

Disclaimer: KuCoin is een partner van Blockchain Stories.

Bitcoin Australia

Bitcoin Australia heeft op dit moment een relatief klein aanbod. De samenwerking moet de lokale beurs uit eindelijk helpen om binnen twee jaar vijftig verschillende markten te kunnen ondersteunen. De CEO van Bitcoin Australia, Rupert Hackett, ziet veel voordelen in de samenwerking: “KuCoin ondersteunt heel veel cryptocurrency’s. Handelaren kunnen daar gemakkelijk cryptovaluta kopen en verkopen. Wij bouwen een platform voor mensen die nieuw zijn, terwijl KuCoin zich richt op ervaren investeerders.”

Regels in Australië

Volgens Hackett was dit het juiste moment voor de samenwerking. Door nieuwe regulering rondom cryptocurrency in Australië is er nu meer duidelijkheid over wat wel en niet kan als bedrijf. De CEO is van mening dat de beslissingen behoorlijk progressief zijn in vergelijking met de rest van de wereld.

De rest van de wereld

Het bedrijf doet al enige tijd pogingen om Nederland en andere Europese markten te bereiken. Uit het artikel van AFR blijkt dat Bitcoin Australië ook in bijvoorbeeld Canada voet aan de grond wil krijgen. In Nederland zijn er al een hoop manieren om cryptocurrency te kopen. Dus het is de vraag hoe een Australisch bedrijf het beter gaat doen dan de partijen die in ons land al aan de weg aan het timmeren zijn.

Bron: AFR

 

Gerelateerde artikelen

Solana beschikbaar op HashKey Global en zorgt voor uitbreiding Aziatische markt

Bo van Stenis

Goedkeuring Ethereum ETF zorgt dat ONDO met 13% stijgt

Timo Bruinsel

Solana overweegt 50% verbranding prioriteitsvergoeding af te schaffen

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer