3 december 2023
Blockchain Stories
KuCoin Nieuws Partner

KuCoin investeert $3 miljoen in lokale beurs ‘Bitcoin Australia’

KuCoin investeert $3 miljoen in lokale beurs 'Bitcoin Australia'

KuCoin investeert drie miljoen dollar in een Australische crytpobeurs genaamd ‘Bitcoin Australia’. Dat blijkt uit een artikel van de ‘Australian Financial Review’ (AFR). De investering is voor beide partijen belangrijk. KuCoin wil hiermee hun profiel vergroten ‘Down Under’ en de Australiërs willen op hun beurt internationaal stappen gaan maken.

Disclaimer: KuCoin is een partner van Blockchain Stories.

Bitcoin Australia

Bitcoin Australia heeft op dit moment een relatief klein aanbod. De samenwerking moet de lokale beurs uit eindelijk helpen om binnen twee jaar vijftig verschillende markten te kunnen ondersteunen. De CEO van Bitcoin Australia, Rupert Hackett, ziet veel voordelen in de samenwerking: “KuCoin ondersteunt heel veel cryptocurrency’s. Handelaren kunnen daar gemakkelijk cryptovaluta kopen en verkopen. Wij bouwen een platform voor mensen die nieuw zijn, terwijl KuCoin zich richt op ervaren investeerders.”

Regels in Australië

Volgens Hackett was dit het juiste moment voor de samenwerking. Door nieuwe regulering rondom cryptocurrency in Australië is er nu meer duidelijkheid over wat wel en niet kan als bedrijf. De CEO is van mening dat de beslissingen behoorlijk progressief zijn in vergelijking met de rest van de wereld.

De rest van de wereld

Het bedrijf doet al enige tijd pogingen om Nederland en andere Europese markten te bereiken. Uit het artikel van AFR blijkt dat Bitcoin Australië ook in bijvoorbeeld Canada voet aan de grond wil krijgen. In Nederland zijn er al een hoop manieren om cryptocurrency te kopen. Dus het is de vraag hoe een Australisch bedrijf het beter gaat doen dan de partijen die in ons land al aan de weg aan het timmeren zijn.

Bron: AFR

 

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom bitcoin, altcoins en blockchains. Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde artikelen

Thailand verbiedt gebruik Bitcoin Cash, Litecoin en Ethereum Classic

Arnold Hubach

Bitcoin in Uganda

Robin Heester

Soap rond Mt. Gox bijna afgelopen, Mollie stopt met bitcoin?

Robin Heester
Blijf GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.