Blockchain Stories
Bitcoin Reddit heeft 1 miljoen subscribers
Bitcoin Blog Nieuws

Bitcoin Reddit heeft 1 miljoen subscribers

Ondanks de prijsdaling die dit jaar is ingezet lijkt de interesse in bitcoin nog altijd erg groot. Social media kanalen, fora of andere nieuwskanalen worden nog steeds goed bezocht. ‘The frontpage of the Internet’ oftewel Reddit is daar een goed voorbeeld van. De subreddit voor bitcoin verwelkomde vandaag de 1 miljoenste subscriber. Gebruiker CRYPTOBULL007 is de gelukkig ‘winnaar’.

De bitcoin subreddit

Eerlijk is eerlijk: de goede discussies op /r/bitcoin zijn niet altijd makkelijk meer te vinden. Er komen tegenwoordig een hoop memes en andere lolligheden voorbij. Maar als je hier doorheen kunt kijken komen er regelmatig hele leuke gesprekken en ideeën voorbij. Een mooi actueel voorbeeld is een aantal reacties van mensen uit Venezuela die bitcoin gebruiken om de hyperinflatie van hun ‘eigen’ munt te omzeilen. Mocht je je afvragen hoe het er aan toegaat in dat land dan kun je ons interview lezen met iemand uit Venezuela.

Kwaliteit van de reddit

Als je kijkt naar de beste posts ooit dan zie je eerst een hele boel plaatjes die zogenaamd grappig moeten zijn. Persoonlijk heb ik daar weinig mee, maar blijkbaar zijn er een hoop redditors die het wel leuk vinden. Een pareltje van afgelopen jaar is The Pineapple Fund post. Door de gigantische stijging van bitcoin de afgelopen jaren is de oprichter van het fonds enorm rijk geworden. De persoon in kwestie wil wat terug doen aan de wereld, want hij heeft niet zoveel geld nodig.  Om wat terug te geven heeft hij (tot op heden anoniem) een heleboel goede doelen geholpen met miljoenen dollars in bitcoin. Er werd 5057 BTC aan BTC(!!) gedoneerd. Andere random aanraders van de subreddit om eens door te lezen:

Benieuwd naar wat de reddit nog meer te bieden heeft? Check de toplijst en scroll er eens op je gemakje doorheen. Er zijn een hoop pareltjes te vinden, maar dan moet je wel even zoeken.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Ethereum analyse, hoe ETF zorgt dat ETH naar $4.5K gaat

Timo Bruinsel

Polkadot probeert nieuw leven in te blazen, is $10 haalbaar?

Timo Bruinsel

XRP kopen vergelijkbaar met investeren in Apple Google Tesla

Mike Schonewille

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer