Blockchain Stories
Image default
Nieuws

OTC Bitcoin handel bij Bittrex

Bittrex lanceert over-the-counter (OTC) transacties voor bitcoin (BTC). Met OTC dealtjes hoef je niet via de beurs zelf alles op te kopen. Op deze manier kun je goedkoper in één keer een groot aantal BTC kopen. Ook andere cryptovaluta worden ondersteund.

Bitcoin en cryptocurrency voor de grote jongens

Wanneer je een flinke smak met geld uit wil geven en een grote hoeveelheid cryptomunten wil kopen, dan is dat niet altijd even makkelijk. Je hebt namelijk te maken met vraag en aanbod. Wanneer jij ineens veel bitcoin in één keer koopt, dan betekent dat dat de prijs omhoog schiet. Met behulp van over-the-counter deals kun je dat voorkomen. De aanbieder heeft voor jou het stapeltje coins al klaar liggen en je kunt ze voor een vaste prijs afrekenen. Je hebt dan dus niet te maken met de rest van de markt. Geïnteresseerde kunnen vanaf $250.000 een pakketje aan coins kopen voor een vaste prijs.

Big deal voor Bittrex

Volgens Bill Shihara (CEO van Bittrex) is dit een mooie stap voor de cryptobeurs. Met name de grote collectie aan verschillende valuta is uniek in de wereld van aanbieders van dit soort services. De service op zichzelf is niet uniek in Amerika. Cryptobeurs Poloniex biedt dit al aan en ook Coinbase wil zo snel mogelijk aan de slag met dit concept.

Doel van over-the-counter

Met over-the-counter deals zorg je er als aanbieder voor dat deze grootverdieners de ‘gewone’ markt niet verstoren. Ook kun je natuurlijk een bepaald percentage in rekening brengen voor jouw service. Meerdere manieren om aan cryptomunten te komen is natuurlijk altijd mooi. Al zullen de meeste normale stervelingen niet zo snel betrokken worden bij dit soort grote deals.

Gerelateerde artikelen

$26 miljoen aan Solana presale memecoin projecten compleet verlaten

Thanh Lanh Tran

Thaise SEC blokkeert crypto platforms zonder vergunning

Marijn van Leeuwen

Bitcoin transactiekosten dalen weer na Bitcoin halving

Thanh Lanh Tran

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer