Blockchain Stories
Bitmain sluit kantoor in Amsterdam
Nieuws

Bitmain sluit kantoor in Amsterdam

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Bitmain sluit opnieuw een kantoor. Deze keer is het kantoor in Amsterdam aan de beurt. De mining gigant uit China moet enorm snijden in hun uitgaves na gigantische verliezen in het vorige kwartaal. Dit nieuws komt niet geheel als een verrassing. Het rommelt enorm bij Bitmain. Eerder stapte topmannen Jihan Wu en Micree Zhan al op.

Amsterdam en Bitmain

Tegenover Coindesk vertelde een woordvoerder van Bitmain dat het kantoor in onze hoofdstad nog wel even open blijft. De beslissing om de deuren uiteindelijk te sluiten is echter al gemaakt. De woordvoerder liet ook weten dat deze maatregelen nodig zijn om op lange termijn nog te kunnen blijven bestaan. De exacte tijd en datum van het sluiten is niet duidelijk. De werknemers van het bedrijf moeten voorlopig nog in spanning afwachten. Het kantoor in Amsterdam richt zich qua werkzaamheden vooral op de grootste inkomstenbron van Bitmain: de miningpool van BTC.com. Maar door de slechte resultaten afgelopen jaar

Bitmain in zwaar weer

2018 was voor een hele hoop bedrijven (en mensen) in de cryptowereld behoorlijk heftig en teleurstellend. Hier en daar vallen ondernemingen om. Maar ook de allergrootste en machtigste bedrijven voelen het flink in hun portemonnee. In 2017 was Bitmain de koning op het gebied van bitcoin mining. Nu moet het enorm snijden in allerlei lagen van het bedrijf om überhaupt het volgende jaar te halen. Het kan verkeren, zeker in de wereld van bitcoin en andere cryptovaluta.


Gerelateerde berichten

Waarom Mog Coin binnenkort kan verdubbelen

Timo Bruinsma

PEPE afgewezen op $0,00000920 en daalt vervolgens flink

Timo Bruinsma

Waarom Bitcoin niet reageerde op het CPI rapport van juni

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu