6 juni 2020
Blockchain Stories
Nieuws

Update: Haven Protocol (XHV) exit scam?

Gerucht Safe Haven (XHV) exit scam

Gerucht: Haven Protocol (XHV) zit in de problemen. De persoon die als enige bij alle code kan is al weken niets van vernomen. Ook schijnt de lead developer de enige te zijn die bij het geld kan voor de ontwikkeling. Het gaat om een (sterk) gerucht. Ook cryptotwitter is in rep en roer. Check voor de gein $XHV eens op Twitter.


Update: Inmiddels heeft de developer in kwestie weer van zich laten horen in Discord. Dus loopt dit gedoe met een
sisser af. Wel geeft het stof tot nadenken over de manier waarop het project afhankelijk is van één persoon.

Haven Protocol is klaar?

In Discord komt het nieuws naar buiten dat het team van Haven Protocol al een hele tijd niets gehoord heeft van de belangrijkste persoon in de organisatie. De hoofdontwikkelaar is plots van de aardbodem verdwenen. De community zit zonder sturing en met een beetje pech is het hoofd van het project er dus vandoor met het geld.

Haven Protocol XHV scam
safe haven exit scam

Bittrex delist Haven Protocol (XHV)

En nog een geruchtje: in onderstaande tweet staat een mailtje van Bittrex. Mailtjes zijn makkelijk te vervalsen dus neem het met een korreltje zout. Het team van XHV moet binnen twee dagen reageren, anders voelt de exchange zich genoodzaakt om de coins van het platform af te halen. Het ziet er niet goed uit voor de holders van deze cryptomunt.

Haven Protocol kwam aan het einde van vorig jaar nog met een roadmap naar buiten. Met Haven Protocol was het de bedoeling om een ecosysteem te creëren voor ‘decentrale & privé stablecoins’. Je eigen bank zijn met coins die stabiel zijn in waarde, dat was het idee. Maar voorlopig lijkt er van deze ideeën niets terecht te komen. Zeer pijnlijk voor iedereen die betrokken is bij dit project. Het toont weer eens aan wat voor een risico’s er kleven aan investeren in het algemeen, maar altcoins in het bijzonder.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom bitcoin, altcoins en blockchains. Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde artikelen

Ethereum Classic (ETC) stijgt 15% na Coinbase nieuws

Robin Heester

Akkoord Ethereum devs: algoritme tégen ASIC miners

Arnold Hubach

KuCoin een leeg kantoor?! Opheldering en uitleg

Arnold Hubach
Blijf GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.