5 februari 2023
Blockchain Stories
Nieuws

Gerucht: Samsung Galaxy S10 komt met bitcoin wallet

samsung galaxy s10 btc bitcoin crypto

Samsung lijkt met hun nieuwe smartphones in te gaan zetten op bitcoin en andere cryptovaluta. Volgens de laatste geruchten en gelekte foto’s krijgt de Samsung Galaxy S10 een ‘Samsung Blockchain KeyStore’ applicatie meegeleverd.

Samsung Blockchain KeyStore

Het lijkt erop dat je met de applicatie onder andere je oude wallets kunt importeren en uiteraard kun je ook een nieuw adres genereren binnen Samsung Blockchain KeyStore. Het is nog onduidelijk hoeveel verschillende soorten cryptomunten je kunt opslaan. Je kunt er in ieder geval vanuit gaan dat bitcoin wordt ondersteund. En Ethereum is ook wel een veilige gok.

Bitcoin wallet op je telefoon

Naast ‘echte’ bitcoin wallets zoals Mycelium voor Android zijn er tal van alternatieven te vinden in de Google Play Store. Maar de meeste apps zijn geen echte wallets. Bij bijvoorbeeld Coinbase en Binance beheer je niet zelf je keys, maar ben je afhankelijk van het bedrijf waar je je cryptomunten stalt. Hopelijk is Samsung vooral bezig met een manier om mensen echt hun eigen munten te laten vasthouden. We zullen rond 20 februari vast meer horen, dan lijkt de onthulling van de Samsung Galaxy S10 plaats te vinden.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom bitcoin, altcoins en blockchains. Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde artikelen

Akkoord Ethereum devs: algoritme tégen ASIC miners

Arnold Hubach

Gratis ETH door bug bij Coinbase

Robin Heester

Bithumb opnieuw gehacked, miljoenen EOS en XRP gestolen

Arnold Hubach
Blijf GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.