Blockchain Stories
Image default
Nieuws

Gerucht: Samsung Galaxy S10 komt met bitcoin wallet

Samsung lijkt met hun nieuwe smartphones in te gaan zetten op bitcoin en andere cryptovaluta. Volgens de laatste geruchten en gelekte foto’s krijgt de Samsung Galaxy S10 een ‘Samsung Blockchain KeyStore’ applicatie meegeleverd.

Samsung Blockchain KeyStore

Het lijkt erop dat je met de applicatie onder andere je oude wallets kunt importeren en uiteraard kun je ook een nieuw adres genereren binnen Samsung Blockchain KeyStore. Het is nog onduidelijk hoeveel verschillende soorten cryptomunten je kunt opslaan. Je kunt er in ieder geval vanuit gaan dat bitcoin wordt ondersteund. En Ethereum is ook wel een veilige gok.

Bitcoin wallet op je telefoon

Naast ‘echte’ bitcoin wallets zoals Mycelium voor Android zijn er tal van alternatieven te vinden in de Google Play Store. Maar de meeste apps zijn geen echte wallets. Bij bijvoorbeeld Coinbase en Binance beheer je niet zelf je keys, maar ben je afhankelijk van het bedrijf waar je je cryptomunten stalt. Hopelijk is Samsung vooral bezig met een manier om mensen echt hun eigen munten te laten vasthouden. We zullen rond 20 februari vast meer horen, dan lijkt de onthulling van de Samsung Galaxy S10 plaats te vinden.

Gerelateerde artikelen

BNB Foundation vernietigt $1.17 miljard aan BNB tokens

Thanh Lanh Tran

Gebruik stablecoins 2024 gestegen met 15%: Bijna 100 miljoen gebruikers

Marijn van Leeuwen

Potentiële stijging voor Dogecoin koers: Bullish trends

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer