Blockchain Stories
Image default
Nieuws

BitTorrent token (BTT) 600% omhoog sinds ICO

De token van BitTorrent (BTT) doet het qua prijs enorm goed sinds de ICO. De crowdfunding was binnen enkele minuten uitverkocht. En de honger van investeerders en beleggers was daarna nog niet gestild. De prijs steeg sinds de ICO met maar liefst 600%.

BTT en Tron

BitTorrent is een peer-to-peer programma waarmee gebruikers onderling bestanden kunnen delen. De miljoenen gebruikers van dit medium downloaden en delen tegelijkertijd data van en met elkaar. De organisatie achter Tron heeft Bittorent opgekocht en wil een decentraal platform bouwen waar het nog gemakkelijker wordt om bestanden te delen. BTT moet de ‘native currency’ worden. De vraag is echter: waarom moet er een token betrokken worden bij een systeem dat al jaren goed werkt? Het antwoord blijf ik je verschuldigd, maar er zijn een hele hoop mensen die wel geloven in dit idee.

BitTorrent token op Binance

De ICO van BitTorrent vond plaats op Binance en was een groot succes. Binnen een kwartier werden de 50 miljard BTT’s verkocht voor ruim 7 miljoen dollar. De CEO van Tron, Justin Sun, zal in zijn handjes hebben geknepen. Sun kan met deze miljoenen verder bouwen aan zijn plannen. De prijs van één BTT hangt op dit moment rond de $0.00119525.

Gerelateerde artikelen

Australië voegt zich bij de 1.000+ Bitcoin ATM club naast de VS en Canada

Wanisha Balak

Hoe beschermen crypto whales hun identiteit?

Wanisha Balak

Do Kwon en Terraform Labs krijgen boete van $5,3 miljard

Mick Theeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer