2 december 2022
Blockchain Stories
Nieuws

BitTorrent token (BTT) 600% omhoog sinds ICO

BitTorrent token (BTT) 600% omhoog sinds ICO

De token van BitTorrent (BTT) doet het qua prijs enorm goed sinds de ICO. De crowdfunding was binnen enkele minuten uitverkocht. En de honger van investeerders en beleggers was daarna nog niet gestild. De prijs steeg sinds de ICO met maar liefst 600%.

BTT en Tron

BitTorrent is een peer-to-peer programma waarmee gebruikers onderling bestanden kunnen delen. De miljoenen gebruikers van dit medium downloaden en delen tegelijkertijd data van en met elkaar. De organisatie achter Tron heeft Bittorent opgekocht en wil een decentraal platform bouwen waar het nog gemakkelijker wordt om bestanden te delen. BTT moet de ‘native currency’ worden. De vraag is echter: waarom moet er een token betrokken worden bij een systeem dat al jaren goed werkt? Het antwoord blijf ik je verschuldigd, maar er zijn een hele hoop mensen die wel geloven in dit idee.

BitTorrent token op Binance

De ICO van BitTorrent vond plaats op Binance en was een groot succes. Binnen een kwartier werden de 50 miljard BTT’s verkocht voor ruim 7 miljoen dollar. De CEO van Tron, Justin Sun, zal in zijn handjes hebben geknepen. Sun kan met deze miljoenen verder bouwen aan zijn plannen. De prijs van één BTT hangt op dit moment rond de $0.00119525.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom bitcoin, altcoins en blockchains. Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde artikelen

Bittrex registraties weer open

Robin Heester

Wetsvoorstel: Witwassen met bitcoin voorkomen

Robin Heester

Gibraltar United betaalt spelers met cryptovalua

Robin Heester
Blijf GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.