Blockchain Stories
Image default
Bitcoin Cash Coinbase Cryptobeurs Nieuws

Bitcoin Cash (BCH) op de Coinbase Wallet

Met de nieuwe update van de Coinbase Wallet gaat het mogelijk zijn om je Bitcoin Cash te bewaren. Dat is vandaag bekend gemaakt in een medium artikel van Siddharth Coelho-Prabhu, een van de ontwikkelaars van deze app. De update zal in de komende weken worden doorgevoerd op zowel iOS en Android. Het enige dat je moet doen om je BCH op je Coinbase Wallet te krijgen, is op ‘receive’ klikken op het tabje van de wallet en hier Bitcoin Cash selecteren.

Coinbase Wallet

Belangrijk om te vermelden is dat dit de Coinbase Wallet app is. Een poos terug heette deze wallet nog Toshi, maar dit is sinds augustus 2018 veranderd naar de huidige naam. Deze app is iets anders dan de Coinbase ‘buy & sell’ app waarin er ook daadwerkelijk verhandeld kan worden. Met coinbase.com kun je cryptomunten kopen en Coinbase slaat het dan (samen met je private key) voor je op. Met de Coinbase Wallet bewaar je zelf je eigen cryptomunten (beveiligd met de private key die alleen jij kent). Het verhandelen van de Bitcoin Cash is natuurlijk geen nieuws, enkel het ‘privé/zelf’ opslaan ervan gaat binnenkort dus wel mogelijk zijn.

Lees het originele bericht op Medium.

Gerelateerde artikelen

Bitcoin koers herstelt weer na dip door onrust in het Midden-Oosten

Thanh Lanh Tran

Hoofdadvocaat Ripple reageert op boete van bijna $ 2 miljard

Marijn van Leeuwen

Ethereum op weg naar een recordjaarwinst van $1 miljard

Thanh Lanh Tran

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer