Blockchain Stories
Image default
Nieuws

Samsung Galaxy S10 komt met crypto private keys app

De Samsung Galaxy S10 wordt geleverd met een ‘secure storage funtion’ voor cryptocurrency private keys. De nieuwste smartphone van Samsung komt met Samsung Knox om je bitcoin en andere cryptovaluta veilig op te slaan. Dat laat Samsung weten in een persbericht.

Crypto opslaan op je mobiel met Samsung Knox

Meer informatie over Samsung Knox (de naam is afgeleid van het Amerikaanse Fort Knox) komt later. De nieuwe topper in de lijn van de Zuid-Koreaanse hardwaregigant moet dus dé telefoon worden voor cryptoliefhebbers. De bedoeling is dat je jouw private keys dus straks netjes op je mobiel opslaat. Zo kun je nog gemakkelijker bij je cryptomunten.

Is dat wel veilig op Android?

Heel gaaf en leuk nieuws, maar hoe graag sla jij je munten op een Android device? Google staat er niet bepaald om bekend om je privé gegevens met rust te laten. De precieze uitwerken moet nog komen, maar het is een leuke ontwikkeling. Samsung is de grootste speler in de smartphonemarkt. Bij de release van deze nieuwe telefoon zullen dus miljoenen gebruikers in aanraking komen met cryptovaluta. En dat is super mooi, maar het is dus nog even afwachten hoe de vork daadwerkelijk in de steel zit.

De mobiel moet in de eerste helft van 2019 uitkomen. Vanaf morgen kun je (in ieder geval in Amerika en bij sommige Nederlandse webshops) de telefoon pre-orderen.

Gerelateerde artikelen

Paypal stablecoin wordt binnenkort geïntegreerd in het systeem van Singaporese top bedrijf

Ulrich Martin

Ripple CEO Brad Garlinghouse: Succes buiten de VS is geweldig nieuws voor XRP

Ulrich Martin

Kathryn Haun treedt binnenkort af als topbestuurlid Coinbase

Ulrich Martin

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer