30 mei 2023
Blockchain Stories
Nieuws

Samsung Galaxy S10 komt met crypto private keys app

Samsung Galaxy S10 crypto wallet bitcoin Knox

De Samsung Galaxy S10 wordt geleverd met een ‘secure storage funtion’ voor cryptocurrency private keys. De nieuwste smartphone van Samsung komt met Samsung Knox om je bitcoin en andere cryptovaluta veilig op te slaan. Dat laat Samsung weten in een persbericht.

Crypto opslaan op je mobiel met Samsung Knox

Meer informatie over Samsung Knox (de naam is afgeleid van het Amerikaanse Fort Knox) komt later. De nieuwe topper in de lijn van de Zuid-Koreaanse hardwaregigant moet dus dé telefoon worden voor cryptoliefhebbers. De bedoeling is dat je jouw private keys dus straks netjes op je mobiel opslaat. Zo kun je nog gemakkelijker bij je cryptomunten.

Is dat wel veilig op Android?

Heel gaaf en leuk nieuws, maar hoe graag sla jij je munten op een Android device? Google staat er niet bepaald om bekend om je privé gegevens met rust te laten. De precieze uitwerken moet nog komen, maar het is een leuke ontwikkeling. Samsung is de grootste speler in de smartphonemarkt. Bij de release van deze nieuwe telefoon zullen dus miljoenen gebruikers in aanraking komen met cryptovaluta. En dat is super mooi, maar het is dus nog even afwachten hoe de vork daadwerkelijk in de steel zit.

De mobiel moet in de eerste helft van 2019 uitkomen. Vanaf morgen kun je (in ieder geval in Amerika en bij sommige Nederlandse webshops) de telefoon pre-orderen.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom bitcoin, altcoins en blockchains. Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde artikelen

Bitmain moet Israëlisch ontwikkelingscentrum voor blockchain sluiten

Arnold Hubach

Ripple gaat lobbyen bij overheden voor cryptocurrency

Jordy Schreuder

Eventuele samenwerking tussen Ripple en SWIFT ontkent

Arnold Hubach
Blijf GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.