9 juli 2020
Blockchain Stories
Nieuws

Fetch.AI ICO haalt $6 miljoen binnen in 10 seconden via Binance

fetch ai ico binance

De ICO van Fetch.AI was binnen 10 seconden uitverkocht. Via de Binance Launchpad konden mensen met de Binance Coin (BNB) meedoen aan de crowdfunding van dit project. Er is in totaal voor 6 miljoen dollar aan cryptomunten opgehaald. Daarmee is het een van de snelste crowdfundings ooit.

Fetch.AI ICO

De ICO werd door Binance georganiseerd. De cryptobeurs neemt een steeds grotere voortrekkersrol in als het gaat om het makkelijker maken voor iedereen om mee te doen in de cryptospace. Een account maken is makkelijk, en ook meedoen aan een ICO is relatief eenvoudig via Binance. Al viel dat nu wel mee, want niet iedereen die mee wilde doen had de kans in deze 10 seconden durende tokenverkoop.

Wat is Fetch.AI?

Fetch.AI wil machine learning, artificial intelligence (goh) en ander soort systemen koppelen aan een decentraal grootboek. Ze willen een netwerk bouwen van tal van verschillende factoren die allemaal samenkomen via hun blockchain. Alles moet gemakkelijk met elkaar kunnen communiceren. Data, hardware, services, mensen en ook hele gebouwen moeten elkaar kunnen vinden op het netwerk. Erg ambitieus en deze omschrijving staat vol met buzzwords, maar wie weet lukt het. Misschien een leuke om in de gaten te houden dus.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom bitcoin, altcoins en blockchains. Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde artikelen

Japans grootste chat-app start eigen cryptobeurs

Robin Heester

Dagoverzicht: ‘Decentrale projecten moeten vatbaar zijn voor 51%-aanval’

Arnold Hubach

Binance start met test handel crypto – fiat

Jordy Schreuder
Blijf GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.