Blockchain Stories
Image default
Nieuws

Gerucht: Enjin betrokken bij Samsung Blockchain Wallet

De geruchtenmolen rondom de Samsung Galaxy S10 Blockchain Wallet begint te draaien. Een anonieme bron liet Asia Crypto Today weten dat er spraken is van een samenwerking tussen het Zuid-Koreaanse Enjin en Samsung. Let op: dit is een gerucht dus neem het met een korreltje zout.

Samsung en Enjin

De bron liet ook een afbeelding zien die gepost zou zijn door Tworld, een van Korea’s grootste telecombedrijven. Dat bedrijf zou dus per ongeluk dit naar buiten hebben geslingerd. In de onderstaande afbeelding is de Samsung Blockchain Keystore te zien. De afbeelding ernaast zou dan de interface van de wallet moeten zijn. En deze lijkt nogal op de eigen cryptowallet van Enjin. Naast Enjin zijn ook ETH en BAT van de partij op dit plaatje. Volgens Asia Crypto Today komt de nieuwste telefoon van Samsung straks geleverd met een installatie van de Enjin wallet. Een aparte keuze, want dat zou betekenen dat er nog een andere app nodig is om je bitcoin private keys op te slaan. Bitcoin links laten liggen zullen ze niet doen. Toch?

enjin blockchain wallet samsung
Bron: asiacryptotoday.com

Zuid-Koreaanse vrienden?

Enjin en Samsung zitten beide in Zuid-Korea, dus de lijntjes zijn relatief kort. Met de Enjin wallet kun je niet alleen ERC20-tokens versturen, maar ook ERC-1155 crypto game assets. Enjin is namelijk van origine vooral bezig in de game-industrie. De wallet is al beschikbaar op alle telefoons met iOS of Android als besturingssysteem.

Blockchain tutorials

Samsung lijkt groots in te zetten op cryptovaluta en blockchain in het algemeen. Volgens een twitteraar komen de nieuwste modellen zelfs met een basisuitleg over de technologie en het gebruik ervan. Samenwerkingen met partijen die er verstand van hebben en al jaren aan het bouwen zijn liggen redelijk voor de hand. Het is echter nog even afwachten of Samsung niet zelf met een geheel eigen applicatie komt. Als ze dat niet doen, dan lijkt onder andere de wallet van Enjin een goede kandidaat om de standaard te worden op Samsung apparaten.

Gerelateerde artikelen

Solana beschikbaar op HashKey Global en zorgt voor uitbreiding Aziatische markt

Bo van Stenis

Goedkeuring Ethereum ETF zorgt dat ONDO met 13% stijgt

Timo Bruinsel

Solana overweegt 50% verbranding prioriteitsvergoeding af te schaffen

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer