28 november 2023
Blockchain Stories
Nieuws

TRON (TRX) hard fork komt eraan

tron hard fork

TRON (TRX) krijgt aanstaande donderdag (28 februari) een upgrade naar versie 3.5. De wereld van cryptovaluta is constant in beweging en daar is de blockchain van TRON geen uitzondering op. Justin Sun, oprichter van het project, kondigt op twitter aan dat er een aantal nieuwe functies worden geïntroduceerd. Hieronder lees je wat je kunt verwachten van de hard fork.

TRON hard fork

De nieuwe functies worden bekendgemaakt in een tweet van Sun. De focus ligt vooral op het uitbouwen en optimaliseren van het netwerk. Ook de aandacht van bepaalde beleggers in TRON zorgt voor bepaalde nuances tijdens de hard fork. De verbeteringen kort op een rijtje:

  • Multisignature en account management. Met multisignatures zijn er meerdere keys nodig om transacties te doen. Dit is bijvoorbeeld handig bij bedrijven waar je niet één iemand de verantwoordelijkheid wil geven over alle transacties. Deze optie is uiteraard optioneel.
  • ‘Dynamic energy adjustment to real-time network performance’ is een beetje vaag. Maar het heeft te maken met ‘Energy’ (de brandstof voor het netwerk van TRON). Misschien kunnen de kosten voor het netwerk na de update worden aangepast.
  • Alles moet (minstens) 50% sneller en beter werken. Dat is een mooi streven, maar moet in de praktijk nog blijken.
  • Betere veiligheid voor virtual machines.

Jouw TRX na de fork

Je hoeft verder geen actie te ondermenen voor, tijdens of na de upgrade. Jouw TRX zitten veilig in hun eigen wallet en er kan niks mee gebeuren. Dus paniek of zenuwen zijn niet nodig.

Meer over TRON (TRX)

Wil je meer weten over dit project? Check dan onze uitleg over TRON (TRX). Het project van Justin Sun is in ieder geval geen saaie om te volgen. Er hangt namelijk nogal wat controverse om het project heen.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom bitcoin, altcoins en blockchains. Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde artikelen

Europa begroot meer dan 1 miljoen euro voor toezicht op cryptocurrency

Jordy Schreuder

Cryptopia hack: Veel ETH gestolen

Robin Heester

Gratis ETH door bug bij Coinbase

Robin Heester
Blijf GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.