Blockchain Stories
Image default
Nieuws

TRON (TRX) hard fork komt eraan

TRON (TRX) krijgt aanstaande donderdag (28 februari) een upgrade naar versie 3.5. De wereld van cryptovaluta is constant in beweging en daar is de blockchain van TRON geen uitzondering op. Justin Sun, oprichter van het project, kondigt op twitter aan dat er een aantal nieuwe functies worden geïntroduceerd. Hieronder lees je wat je kunt verwachten van de hard fork.

TRON hard fork

De nieuwe functies worden bekendgemaakt in een tweet van Sun. De focus ligt vooral op het uitbouwen en optimaliseren van het netwerk. Ook de aandacht van bepaalde beleggers in TRON zorgt voor bepaalde nuances tijdens de hard fork. De verbeteringen kort op een rijtje:

  • Multisignature en account management. Met multisignatures zijn er meerdere keys nodig om transacties te doen. Dit is bijvoorbeeld handig bij bedrijven waar je niet één iemand de verantwoordelijkheid wil geven over alle transacties. Deze optie is uiteraard optioneel.
  • ‘Dynamic energy adjustment to real-time network performance’ is een beetje vaag. Maar het heeft te maken met ‘Energy’ (de brandstof voor het netwerk van TRON). Misschien kunnen de kosten voor het netwerk na de update worden aangepast.
  • Alles moet (minstens) 50% sneller en beter werken. Dat is een mooi streven, maar moet in de praktijk nog blijken.
  • Betere veiligheid voor virtual machines.

Jouw TRX na de fork

Je hoeft verder geen actie te ondermenen voor, tijdens of na de upgrade. Jouw TRX zitten veilig in hun eigen wallet en er kan niks mee gebeuren. Dus paniek of zenuwen zijn niet nodig.

Meer over TRON (TRX)

Wil je meer weten over dit project? Check dan onze uitleg over TRON (TRX). Het project van Justin Sun is in ieder geval geen saaie om te volgen. Er hangt namelijk nogal wat controverse om het project heen.

Gerelateerde artikelen

20% van generatie Z in het bezit van crypto, van waar deze populariteit? 

Wanisha Balak

Shiba Inu’s prijs voorbereid op een stijging van 30% deze maand na 164% toename in ADTV: Is een waarde van 1 euro haalbaar voor SHIB?

Ulrich Martin

Ethereum Whales houden vertrouwen in de markt, ondanks recente dip

Marijn Van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer