Blockchain Stories
Twitter CEO Jack Dorsey zet in op bitcoin
Nieuws

Twitter CEO Jack Dorsey zet in op bitcoin

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Twitter en Square CEO Jack Dorsey koopt regelmatig bitcoin (BTC) via ‘zijn’ CashApp. Tijdens de uitzending van Tales from the Crypt op 4 maart meldt Jack dat hij voor die week al aan het maximale bedrag van 10.000 dollar per week zit via de CashApp.

Jack heeft er zin in

Het is niet zo dat Jack elke week voor het maximaal mogelijke bedrag aan BTC koopt. Wel wordt het steeds duidelijker dat hij erg druk is met bitcoin. Hij ziet gelijkenissen met Twitter en bitcoin. En die gelijkenissen zijn er zeker: maar er is natuurlijk ook een groot verschil. Bitcoin heeft geen CEO, Twitter wel. De twitterbaas bezit naar eigen zeggen enkel bitcoin, geen andere cryptovaluta.

Bitcoin is de valuta voor het internet

Volgens Jack is het een logische stap voor het internet als geheel om een eigen valuta te hebben. Het internet is een soort van alternatieve wereld naast de fysieke, daar hoort een munt bij. Tijdens een podcast bij Joe Rogan zei hij dat die munt hoogstwaarschijnlijk bitcoin gaat zijn. Tussen de regels door kun je in zijn tweets de laatste maanden ook hints lezen naar integratie van bitcoin op Twitter. Er is al een externe plugin tippin.me waarmee twitteraars elkaar een kleinigheidje kunnen sturen.

Gerelateerde berichten

Ripple vs SEC update: wat betekent dit voor XRP?

Julian Smits

ZachXBT lost WazirX hack bug bounty op en ontmaskert hacker

Thanh Lanh Tran

CIO Bitwise: Ethereum spoedig boven $5.000

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu