Blockchain Stories
Image default
Review

100eyes Crypto Scanner Review

Het is zo goed als onmogelijk om alle coins in de gaten te houden en daarop je technische analyse (TA) uit te oefenen. Dat maakt de kans groot dat je goede trades zal missen. Er zijn vele trading bots die automatisch kunnen traden terwijl je werkt, slaapt of met andere activiteiten bezig bent. Zo hebben we inmiddels gekeken naar de bekende HaasBot. Maar om er gelijk helemaal op te vertrouwen en de bot maar zijn gang te laten gaan, kan gevaarlijk zijn. Nu is er een bot op de markt, welke een groot aantal TA analyses uitvoert op 120+ coins en vervolgens hiervan een alert naar je stuurt. Aan de hand van die alert kun je zelf bepalen of je wel of niet een trade gaat uitvoeren. Dit is de Telegram bot genaamd 100eyes Crypto Scanner.

Wat doet de 100eyes Crypto Scanner?

Technische Analyse kan ontzettend veel tijd kosten wanneer je het goed wilt uitvoeren. En dat geldt voor elke coin, laat staan als je er meerdere tegelijk in de gaten wil houden. Dat is de reden dat mensen bots ontwikkelen die dit voor jou kunnen doen. Wanneer je zelf alles in moet stellen kan de bot (net als jij) flinke blunders maken. De markt veranderd ten slotte continu. Dat maakt de 100eyes Crypto Scanner uniek in zijn soort. Deze bot kan meer dan 120 coins in de gaten houden op vele verschillende punten en je hier een alert voor sturen. Op die manier zit je niet de hele dag zelf te scannen en heb je de volle focus om effectief te reageren op zo’n alert en dus de markt. Het lijkt dus de ideale bot te zijn, geeft de perfecte instapmomenten weer op basis van TA en laat jou zelf de keus maken of je er wat mee wil doen of niet. De bot brengt je op de hoogte via Telegram.

Het introductie filmpje van de 100eyes Crypto Scanner

De 100eyes Crypto Scanner bot is voor zowel beginners als gevorderde day traders gemaakt. Er zijn veel verschillende indicators waar de bot naar kan scannen waaronder RSI, MACD, Bollinger Bands, Stoch, Fibonacci en hij kan zelfs divergences en candlestick patterns herkennen. Wanneer je een “Paid Member” wordt voor $15 per maand, kun je een verzoek doen voor je eigen alerts. In principe is het dus mogelijk dat je alerts krijgt voor je eigen goed werkende strategie.

Simpel, uniek en het werkt!

Het lijkt erop dat dit wel eens de ideale bot kan zijn, en dat is het in zekere zin ook! Een groot deel van het werk dat je normaal zelf doet kun je uit handen geven. Daarbij is de prijs die je betaald voor de premium functie om je eigen alerts te verkrijgen ontzettend netjes. Neem bijvoorbeeld de onderstaande chart van Agrello. De witte lijnen geven een Bullish Divergence aan en dat is exact wat de bot laat zien. Een chart met bijvoorbeeld deze lijnen erin. Wanneer je dan de beslissing maakt om in te stappen, en dit had gedaan op het punt van de alert (aangegeven met de groene pijl). Dan had je uiteindelijk 15% winst kunnen pakken. Tevens gaf de bot op dit punt een alert dat de prijs op een sterke support zone zit. Oftewel, twee alerts voor deze trade, en perfect aangegeven.

Een voorbeeld van een alert met het resultaat erna

Nu is de vraag hierbij natuurlijk: is het mogelijk om de ideale instap te krijgen of is de alert te laat? Nogmaals naar de bovenstaande afbeelding gekeken kwam de alert op de groene pijl binnen. Gekeken naar de prijs is het zo’n 5 uur mogelijk geweest rond die prijs in te stappen. Oftewel, de alerts kunnen ruim op tijd binnen komen en geeft geen “dit was een mooie trade geweest” beeld. In de onderstaande afbeelding is dit wederom te zien. Een bearish divergence alert op de rode pijl en deze instap had 9% winst gegeven. Je krijgt de alerts dus realtime en kan ook een crosscheck uitvoeren of het daadwerkelijk een goede trade zou kunnen worden.

Een bearish divergence op XRP aangegeven

Je eigen TA op een effectieve manier

De 100eyes Crypto Scanner lijkt dus effectief te werken en kan omgaan met je eigen technieken. De goede afhandeling van alerts op Telegram en de mogelijkheid tot het aanvragen van persoonlijke meldingen, maak het tot een van de betere tools. Het geeft de flexibiliteit om zelf alsnog je instap te bepalen. En de bot geeft je de mogelijkheid om nog een cross check te doen of het ook echt wel een goede trade is. Dit is ook gelijk een belangrijk gegeven om rekening mee te houden. Geen enkele TA is perfect en non stop een perfecte entry is onmogelijk. De bot geeft dus puur data door en is geen garantie voor 100% goede instappen en winst. Met een goed en duidelijk eigen plan kan dit stukje software erg nuttig zijn. Voor de handelaren is de 100eyes Crypto Scanner voor Telegram zeker het uitproberen waard.

Je kunt 100eyes Crypto Scanner via deze link op Telegram gratis uitproberen.

Gerelateerde artikelen

HaasBot Review: Een goede trading bot?

Gastredacteur

Review: Blockchain Revolutie

Robin Heester

Review: Bitcoin en andere cryptovaluta

Robin Heester

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer