Blockchain Stories
Bitcoin FOMO, 400 miljoen aan shorts op BitMEX en investeringen in crypto
Cryptomarkt Update

Bitcoin FOMO, 400 miljoen aan shorts op BitMEX en investeringen in crypto

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Wat hebben Changpeng Zhao (Binance), Nigel Green (DeVere Group) en Brian Kelly (CNBC) gemeen? Behalve dat ze een grote zak met geld hebben.. Ze verwachten alle drie een flinke run op bitcoin (BTC) en andere cryptovaluta de komende tijd. Verder in het nieuws: PayPal investeert in Cambridge Blockchain, mensen gaan kapot op BitMEX en China heeft meeste blockchain projecten.

Bitcoin FOMO

De term FOMO (Fear Of Missing Out) komt regelmatig voorbij wanneer bitcoin een sprongetje omhoog maakt. Dat is nu dus ook het geval. Changpeng Zhao verwacht dat grote investeerders er nu echt klaar voor zijn zich te gaan mengen in de strijd om de meeste cryptovaluta. Vermogensbeheerder Nigel Green van DeVereGroup ziet bitcoin door FOMO richting de $7.000 gaan. En analist Brian Kelly denkt dat bitcoin een bodem heeft bereikt en op de korte termijn alleen maar gaat stijgen.

BitMEX rekt

Bij BitMEX kun je short- en longposities innemen om de prijsrichting van bitcoin te voorspellen. Dat gaat, uiteraard, niet iedereen even goed af. Door de stijging van gisteren zijn er voor honderden miljoenen aan shorts geliquideerd.

PayPal en digitale identiteit

De betalingsverwerker PayPal mengt zich ook in de strijd als het gaat om de juiste aandelen in bedrijven die bezig zijn met blockchain. Paypal investeert miljoenen in Cambridge Blockchain. De start-up wil het leven van financiële instituties makkelijker maken door oplossingen te bouwen voor de valkluilen van online identiteit.

China aan kop qua blockchain projecten

Volgens een onderzoek naar blockchain gerelateerde projecten is China koploper in de wereld. Dan gaat het puur om kwantiteit, niet kwaliteit. De Chinezen nemen ongeveer een kwart van alleen projecten op zich. Op gepaste afstand volgen de Verenigde Staten. Het is duidelijk te zien dat China inzet op meer gesloten blockchains.

Gerelateerde berichten

Voorspellingen voor de Bitcoin cyclus: wat Daan Crypto verwacht in 2025

Thanh Lanh Tran

Wat als Duitsland besloot zijn Bitcoin niet te verkopen?

Julian Smits

Michaël van de Poppe bespreekt altcoin strategie voor de komende maanden

Thanh Lanh Tran

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu