28 november 2023
Blockchain Stories
Cryptomarkt Update Nieuws

Een schat van $1 miljoen aan bitcoin (BTC), getokeniseerde aandelen

Een schat van $1 miljoen aan bitcoin (BTC), getokeniseerde aandelen

Crypto update – De community is in de ban van een speurtocht naar $1 miljoen aan bitcoin (BTC). Een wedstrijd voor de echte puzzelaars. Na deze korte lunchupdate ben je weer helemaal bij.

Verder in het nieuws: Getokeniseerde aandelen, Japanse ‘Amazon’ zet in op bitcoinhandel en de strijd om de bitcoin futures duurt voort.

Schatzoekers kunnen bitcoin verdienen

Via de bitcoin Blockstream Satelliet werd afgelopen weekend de bitcoin community uitgedaagd: het is tijd voor een heuse Treasure Hunt. Aan de hand van verschillende cryptische hints is een speurtocht uiteengezet. De winnaar kan rekenen op 198 bitcoin! Het is tijd voor Satoshi’s Treasure.

Adoptie! Aandelen, betalingen en cryptobeurzen

Soms is een beetje oppervlakkig nieuws ook erg fijn. Zo kwamen er gisteren meerdere nieuwtjes voorbij over grote bedrijven die iets met bitcoin en andere cryptovaluta gaan doen. Het Britse reisbureau Corporate Traveller biedt vanaf nu de mogelijkheid om vluchten met bitcoin af te rekenen.

Terwijl de grootste e-commerce partij van Japan, Rakuten, de registratie opent voor hun eigen cryptobeurs. Klanten van de Rakuten Bank kunnen eenvoudig aan de slag. De nog niet klanten moeten eerst een Know-Your-Customer traject door.

En dan is er nog de Britste start-up Twenty Thirty. Zij hebben voor $3.9 miljoen aan getokeniseerde aandelen verkocht.

Bitcoin Futures

De strijd om de eerste fysiek geregeld bitcoin futures wordt steeds heviger. LedgerX mengt zich ook in de race. Ledger X is een handelsplek voor opties op bitcoin. Er is op dit moment maar één relevante markt met bitcoin futures en dat is bij de Chicago Mercantile Exchange (CME). Deze futures worden echter niet uitbetaald in echte bitcoin, maar gewoon in dollars.

Eerder in het nieuws

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom bitcoin, altcoins en blockchains. Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde artikelen

Blockstream Update: je eigen tokens op bitcoin

Robin Heester

Binance komt met eigen blockchain: Binance Chain

Arnold Hubach

Marktupdate: VeChain (VET), NANO en Ontology (ONT) stijgen

Robin Heester
Blijf GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.