Blockchain Stories
Image default
Cryptomarkt Update Nieuws

Een schat van $1 miljoen aan bitcoin (BTC), getokeniseerde aandelen

Crypto update – De community is in de ban van een speurtocht naar $1 miljoen aan bitcoin (BTC). Een wedstrijd voor de echte puzzelaars. Na deze korte lunchupdate ben je weer helemaal bij.

Verder in het nieuws: Getokeniseerde aandelen, Japanse ‘Amazon’ zet in op bitcoinhandel en de strijd om de bitcoin futures duurt voort.

Schatzoekers kunnen bitcoin verdienen

Via de bitcoin Blockstream Satelliet werd afgelopen weekend de bitcoin community uitgedaagd: het is tijd voor een heuse Treasure Hunt. Aan de hand van verschillende cryptische hints is een speurtocht uiteengezet. De winnaar kan rekenen op 198 bitcoin! Het is tijd voor Satoshi’s Treasure.

Adoptie! Aandelen, betalingen en cryptobeurzen

Soms is een beetje oppervlakkig nieuws ook erg fijn. Zo kwamen er gisteren meerdere nieuwtjes voorbij over grote bedrijven die iets met bitcoin en andere cryptovaluta gaan doen. Het Britse reisbureau Corporate Traveller biedt vanaf nu de mogelijkheid om vluchten met bitcoin af te rekenen.

Terwijl de grootste e-commerce partij van Japan, Rakuten, de registratie opent voor hun eigen cryptobeurs. Klanten van de Rakuten Bank kunnen eenvoudig aan de slag. De nog niet klanten moeten eerst een Know-Your-Customer traject door.

En dan is er nog de Britste start-up Twenty Thirty. Zij hebben voor $3.9 miljoen aan getokeniseerde aandelen verkocht.

Bitcoin Futures

De strijd om de eerste fysiek geregeld bitcoin futures wordt steeds heviger. LedgerX mengt zich ook in de race. Ledger X is een handelsplek voor opties op bitcoin. Er is op dit moment maar één relevante markt met bitcoin futures en dat is bij de Chicago Mercantile Exchange (CME). Deze futures worden echter niet uitbetaald in echte bitcoin, maar gewoon in dollars.

Eerder in het nieuws

Gerelateerde artikelen

Solana beschikbaar op HashKey Global en zorgt voor uitbreiding Aziatische markt

Bo van Stenis

Goedkeuring Ethereum ETF zorgt dat ONDO met 13% stijgt

Timo Bruinsel

Solana overweegt 50% verbranding prioriteitsvergoeding af te schaffen

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer