24 september 2023
Blockchain Stories
Altcoin Technische Analyse

Cardano (ADA) analyse: uptrend na de weerstand op $0.04945?

Door Margin Traders NL – Hoe staat het er voor met de koers van Cardano? In deze analyse is de koers op de weekly, daily en uursgrafieken zijn bekeken. Lees snel verder tot welke levels de ADA munt kan gaan stijgen of dalen.

Weekgrafiek Cardano

Om goed te kunnen zien waar ADA vandaan komt, zoomen wij altijd uit naar de weekgrafiek. Op de weekly zien wij de cryptomunt moeite heeft om te stijgen. We kunnen wel zeggen dat ADA aan het uitbodemen is.

Tien maanden na de ATL heeft de koers een hogere bodem gecreëerd. Ondanks de grote daling kunnen wij een stijgende lijn zien wat betreft de support. Wij zien een weerstand op $0.04945 die doorbroken moet worden. Dit zou het begin kunnen zijn van een nieuwe uptrend.

Dagelijkse grafiek

Als wij inzoomen naar de daggrafiek, zien wij meer signalen. Wij kunnen zien dat er een double bottom heeft plaats gevonden. Langzamerhand creëert het ook hogere toppen en dat is positief.

Wij zien graag dat Cardano de $0.04238 houdt. Dit resistance level is reeds doorbroken en dus traden wij hier nu boven. Wij bevinden ons nu net in de voorgaande prijsactie.

Wij zouden ervan kunnen spreken dat deze range aan het gainen is. Onze verwachting is dat wij richting de prijs rond de $0.05308 gaan bewegen, om de voorgaande high opnieuw te testen.

4-uursgrafiek Ada

Op de 4-uurgrafiek volgen wij een duidelijke blauwe trendlijn. Verder zien wij ook duidelijk dat de bodems (lows) en toppen (highs) hoger worden. Voor een opwaartse trend moet de prijs eerst boven de eerste groene box uit zien te breken.

De vraag is of dit een uitbraak met volume is of dat er een retest van deze box volgt. In dat geval is het een mooie gelegenheid om een aantal procenten mee te pakken op de weg naar boven. De trend is nog niet heel krachtig maar geeft wel een positief beeld voor de korte termijn.

Margin Traders NL

Margin Traders NL is een traderscollectief van enthousiaste en ervaren traders. Wil je leren traden of met ons meetraden, bekijk dan de diverse mogelijkheden voor online cursussen, live seminars en trade-groepen (Telegram) op www.altcoinbase.nl of stuur een e-mail naar info@margintraders.nl voor uitgebreide informatie.

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid gebruik te maken van Cornix, een bot waarbij je met 1 druk op de knop onze trades kunt volgen. Wil je weten hoe dit werkt? Kijk dan in onze gratis groep. Hier delen wij af en toe een van onze trades en laten wij onze behaalde resultaten zien.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom bitcoin, altcoins en blockchains. Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde artikelen

Matrix AI Network (MAN): AI gecombineerd met blockchain

Arnold Hubach

Karatbit Foundation moet werkzaamheden in Duitsland stopzetten

Ismael

Technische Analyse: Chart Patterns

Martijn
Blijf GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.