Blockchain Stories
Image default
Altcoin Blog Cryptocurrency Cryptomarkt Update Nieuws

Shiba Inu vernietiging schiet de lucht in met een stijging van 260%: Meer dan 31 miljoen coins vernietigd

Shibburn is flink de lucht in gestegen met maar liefst 260%. Dit heeft ervoor gezorgd dat meer dan 31 miljoen Shiba Inu coins vernietigd zijn. 

Vanwege de komende Bitcoin halving ligt de complete crypto markt op zijn kop. Sommige coins proberen hier nu gebruik van te maken. Het lijkt erop dat het de Shiba Inu coin lukt om bullish momentum op te bouwen. 

Door de enorme stijging van bijna 260% van Shibburn in de afgelopen 24 uur zijn er meer dan 31 miljoen Shiba Inu coins vernietigd. Hierdoor lijkt het erop dat Shiba Inu zijn positieve momentum blijft behouden.

Wat is Shibburn?

Shiba Inu is een unieke coin die gebruik maakt van coinverbranding. Hierbij wordt een bepaald aantal coins uit de circulatie gehaald, zodat het aanbod minder wordt. De coins die uit de circulatie worden gehaald, worden permanent vernietigd. 

Door de recente vernietigingen zijn er zo’n 31,8 miljoen Shiba Inu coins vernietigd. Op de site van Shibburn is te zien dat er op het moment nog maar 582,62 miljard Shiba Inu coins over zijn. 

Blijft Shiba Inu zijn positieve momentum behouden?

Het is voor het positieve momentum van de Shiba Inu koers essentieel dat er coins vernietigd worden. Doordat ze aanbod weghalen en de vraag gelijk blijft, wordt de koers positief beïnvloed. 

De community achter Shiba Inu ziet het belang van het vernietigen van de coins, waardoor er steeds meer coins vernietigd worden. Na de recente crash van de crypto markt probeert de community meer coins te verbranden, zodat het momentum bullish kan worden. 

Het effect op de koers van Shiba Inu

Ook voor de koers van de Shiba Inu lijkt het goed te zijn dat er zoveel coins worden verbrand. In de koers is dit te zien door een stijging van 7,61% in de afgelopen 24 uur. 

Daarnaast is de marktcapitalisatie van Shiba Inu ook veel groter geworden met een stijging van 7,7%. Dit maakt Shiba Inu de op 10 na grootste cryptocurrency. 

Gerelateerde artikelen

Bitcoin koers daalt opnieuw, analist spot een Death Cross op de grafieken

Thanh Lanh Tran

Eminem slaat de handen ineen met Crypto.com voor een nieuwe reclamecampagne

Wanisha Balak

Nabeschouwing halving: Dit moet elke Bitcoiner weten over de crypto markt!

Ulrich Martin

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer