Blockchain Stories
Image default
Altcoin Blockchain Blog Cryptocurrency Nieuws

Indonesische student achter NFT selfies start meme coin presale: Nu al $ 1,8 miljoen opgehaald

De Indonesische student die achter de NFT selfies zit, heeft nog een succes weten te halen uit de blockchain. Hij is een meme coin presale begonnen die nu al $ 1,8 miljoen heeft opgehaald. 

Sultan Gustaf Al Ghozali, de Indonesische student die in 2022 miljoenen euro’s heeft verdiend met NFT selfies, staat weer in de spotlights door de presale van zijn memecoin. 

De student heeft op 24 maart 2024 een project bekend gemaakt waarmee hij NFT’s wil combineren met meme coins. Het project had een oorspronkelijk presale doel van 400 ETH, maar hij heeft inmiddels meer dan 500 ETH op weten te halen. 

Het verhaal achter de NFT selfies

Het verhaal achter de NFT selfies van Ghozali begint als een 22-jarige student die veel NFTs aan het minen is. In deze NFT’s heeft hij selfies verwerkt die hij gedurende vier jaar lang van zichzelf heeft gemaakt. Deze selfies van zijn 18de tot zijn 22ste gemaakt. 

Hij heeft ongeveer 1.000 selfies gemaakt waarin hij zittend of staand achter zijn computer te zien is. Deze collectie met selfies heeft hij ‘Ghozali Everyday’ genoemd. 

De collectie heeft al snel de aandacht van verschillende crypto fans gekregen en het werd een grote hit. De student heeft in die tijd meer dan $ 1 miljoen binnen weten te harken. 

Het nieuwe project van Ghozali

Terugkijkend op zijn succes zegt Ghozali dat hij blij is dat hij van een persoonlijk project een mooi zakcentje heeft kunnen verdienen. Hierbij heeft hij ook laten weten dat hij na het slagen niet iedere dag meer een selfie gaat maken. Dit betekende het einde van zijn NFTs. 

Deze maand is Ghozali weer teruggekomen doordat er steeds meer interesse is in meme coins. Hij heeft een verrassende mededeling gedaan: hij gaat zijn project ‘Ghozali Everyday’ combineren met meme coins. 

Hij is van plan om de NFT en coin te combineren in een ERC-404 format op de Base blockchain. 

De presale

Kort hierna heeft Ghozali aangegeven een presale te beginnen voor dit project. Hiervoor heeft hij een maximum gezet van 400 ETH. Deze maximum is flink overschreden naar maar liefst 527 ETH. Dit is ongeveer 1,8 miljoen waard. 

Ondanks dat hij zoveel reactie heeft gekregen, heeft Ghozali aangegeven dat hij iedereen die meer dan 2 ETH heeft gestuurd na het bereiken van de maximum terug zal betalen. 

Daarnaast heeft hij aangegeven dat de maximum niet zal verhogen. Hiermee laat hij duidelijk weten dat hij eerlijk en transparant is over zijn project. 

Gerelateerde artikelen

Bitcoin koers daalt opnieuw, analist spot een Death Cross op de grafieken

Thanh Lanh Tran

Eminem slaat de handen ineen met Crypto.com voor een nieuwe reclamecampagne

Wanisha Balak

Nabeschouwing halving: Dit moet elke Bitcoiner weten over de crypto markt!

Ulrich Martin

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer