Blockchain Stories
Image default
Nieuws

Twee veelbelovende cryptomunten die mogelijk op het punt staan hun waarde te verdubbelen

Onlangs hebben deskundigen interessante trends waargenomen in de prijsbewegingen van zowel THORChain (RUNE) als VeChain (VET). Dit stuk concentreert zich dus op deze twee digitale valuta’s. Daarnaast zijn deze bevindingen al besproken in een ander online platorm. 

Na een terugval kan THORChain (RUNE) mogelijk weer aanzienlijk in waarde toenemen

De deskundigen wijken niet af van hun positieve kijk op de koers van RUNE. Dit ondanks de aanzienlijke correctie die heeft plaatsgevonden.

Ze herkennen een patroon van ‘12345 Elliott Wave’ in de evolutie van de koers. De Wave heeft alles te maken met de recente scherpe stijging in de karakteristieken van een impulsieve derde golf vertoont. Met deze ontwikkeling lijkt de huidige correctie overeen te komen met de vierde fase van dit patroon. Dit verschaft de analisten een beter begrip van de potentiële toekomstige stappen.

Met de afronding van de vierde fase in de groene regio, richten de analisten hun aandacht op het 161,8% Fibonacci-niveau. Dit komt dus overeen met een prijs van $18,69. De analisten voorzien daarom een aanzienlijke opwaartse beweging voor RUNE, mogelijk met een rendement van meer dan 100%.

Gunstige ontwikkelingen voor Nederlandse handelaren in cryptomunten

Dankzij de recente alliantie tussen Bybit en SATOS, met goedkeuring van de Nederlandse Bank, krijgen Nederlandse cryptohandelaren toegang tot een assortiment van 400 nieuwe digitale valuta’s. Met deze stap biedt Bybit het meest uitgebreide scala aan digitale valuta’s in Nederland.

VeChain (VET) staat op het punt om een sprong te maken van 77% onder de cryptomunten

De experts gaven tijdig aan dat de prijs van VET opnieuw het bereik tussen $0,0347 en $0,0391 zou kunnen verkennen.

Onlangs vond inderdaad de voorspelde correctie plaats en de prijs daalde deze keer naar het 61,8% Fibonacci-niveau van $0,03648. Dit illustreert de significantie van dit specifieke bereik. De experts anticiperen momenteel op een mogelijke stijging van VET, die eventueel een patroon van ‘12345 Elliott Wave’ zou kunnen volgen.

Met deze overwegingen in het achterhoofd, voorspellen de analisten dat de prijs zou kunnen oplopen tot ongeveer $0,09, wat een aanzienlijke sprong van ongeveer 77% ten opzichte van de huidige prijs zou betekenen. Zolang de koers zich boven de aangegeven groene regio handhaaft, behouden de analisten hun optimistische kijk op de vooruitzichten van VET.

Gerelateerde artikelen

Thaise SEC blokkeert crypto platforms zonder vergunning

Marijn van Leeuwen

Bitcoin transactiekosten dalen weer na Bitcoin halving

Thanh Lanh Tran

FTX gaat door met verkoop van vergrendelde SOL tokens via veiling

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer