Blockchain Stories
Image default
Technische Analyse

Bitcoin koers is strijd tussen bears en bulls om de $69.000

Bitcoin is op de futures grafiek (Figuur 1) Zie beneden grafiek) al gesloten en daarom kunnen we er iets over zeggen. Vorige week was er de potentie voor een evening star reversal. Door het sluiten van de candlestick boven de candlestick van vorige week is daarmee de bearish formatie geïnvalideerd. Nu zien we dat er in het geel een evenwichtpatroon is gevormd. Dit is een consolidatie patroon dat alsnog beide kanten op kan uitbreken. De twee blauwe stippellijnen geven aan dat de futures gap van vorig weekend nog niet is gevuld. Deze vullen vaak wel en is iets om rekening mee te houden.

Op de dagelijkse grafiek (Figuur 2 Zie afbeelding beneden) is te zien dat de koers de $69.000 (de oude All Time High) uit 2021 steun heeft gemaakt.  Het is  nog even afwachten of dat zo blijft, want de candlesticks van de afgelopen dagen zijn meer bearish dan bullish. Verliezen we de steun van de $69.000 dan kijk ik naar de $66.000 en $60.000 (rood scenario). Kan de gele lijn worden gebroken dan kunnen de bulls doorzetten naar de volgende target zone van $78.000 – $82.000.



Deze analyse is gedaan door John Van Meer bekend van debitcoinconsultant.nl

Gerelateerde artikelen

Bitcoin koers begint opnieuw te dalen: Kunnen de bulls de € 59.000 vasthouden?

Marijn van Leeuwen

Meer bearish actie na bearish candlesticks voor Bitcoin koers?

Thanh Lanh Tran

Bullish! Bitcoin koers pakt hoogste maandelijkse sluit OOIT!

Thanh Lanh Tran

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer