Blockchain Stories
Image default
Altcoin Blockchain Blog Cryptocurrency Cryptomarkt Update Nieuws

Investeerders blijven geloven in positieve koers Memecoins: De rally houdt vol

Investeerders blijven geloven in de positieve koers van Memecoins. Veel investeerders hebben grof geld verdiend door te investeren in verschillende Memecoins. Het lijkt erop dat de rally van de gehele markt voortduurt. 

Enorme winst vanuit Memecoin

Lookonchain lichtte een investeerder uit die 89 verschillende Memecoins heeft verhandeld vanaf 21 maart. Maar 26 van deze Memecoins waren winstgevend, wat een winstpercentage van 30% maakt. 

Wat dit verhaal bijzonder maakt, is de winst die hij maakte op $ANIME. Hij heeft $ 690.000 winst gemaakt met 2 ETH ($ 7.000). Door met 2 ETH 275,88 miljoen $ANIME te kopen en 269,89 miljoen $ANIME te verkopen voor 180 ETH, heeft hij $ 690.000 winst gehaald met 6 miljoen $ANIME over. 

Minder succesvolle verhalen

Echter zijn er ook veel minder succesvolle verhalen met Memecoins. Zo heeft een andere handelaar 25,5 miljoen MFER verhandeld voor $ 566, net voordat de prijs omhoog schoot. Hij slaat zich nu voor zijn kop, want hierdoor heeft hij een winst van ruim $ 4 miljoen misgelopen. 

Succes voor veel handelaren

Sinds de populariteit van alle Memecoins in december 2023 zijn er veel succesverhalen geweest voor handelaren. Analisten hebben veel succesverhalen vastgesteld waarbij handelaren duizenden euro’s hebben verdiend met het handelen in Memecoins. 

Deze succesverhalen zijn voorgekomen uit de hype rondom Memecoins op de Solana blockchain. Dagelijks werden er nieuwe Memecoins toegevoegd. De prijzen van deze Memecoins werden meerdere malen opgeblazen door investeerders. 

Medeoprichter van BitMEX, Arthur Hayes, heeft in een statement laten weten dat de crypto community Memecoins niet moet zien als ‘dom en waardeloos’. Volgens hem moeten er geen conclusies worden getrokken op basis van de herkomst van dergelijke activa. 

Hayes is van mening dat Memecoins een belangrijke toevoeging zijn voor de cryptomarkt. Zo trekken ze veel nieuwe handelaren en ontwikkelaars. Memecoins krijgen veel aandacht van de media en helpen bij het ontwikkelen van de Blockchain. 

Wees voorzichtig met investeren in Memecoins

Ondanks dat Memecoins heel succesvol kunnen zijn, kun je er ook veel geld mee verliezen. Daarom is het verstandig om weloverwogen te handelen. Er zitten altijd risico’s aan handelen, helemaal met hoog volatiele activa, zoals Memecoins. 

Gerelateerde artikelen

Bitcoin transactiekosten dalen weer na Bitcoin halving

Thanh Lanh Tran

FTX gaat door met verkoop van vergrendelde SOL tokens via veiling

Marijn van Leeuwen

Paypal stablecoin wordt binnenkort geïntegreerd in het systeem van Singaporese top bedrijf

Ulrich Martin

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer