Blockchain Stories
Image default
Nieuws Solana

Solana crasht naar $143 en whales kopen deze Solana memecoins

De prominente altcoin Solana (SOL) heeft deze week een flinke klap gekregen en is onder een cruciale steunzone gezakt, wat duidt op een mogelijke voortzetting van de neerwaartse trend.

In de afgelopen zeven dagen is de prijs van Solana met meer dan 20% gedaald. SOL daalde gisteren tijdens de crash rond de $124, maar is inmiddels weer boven de $140. De Solana koers is op het moment van schrijven $143.

En Looknonchain onderzocht welke Solana memecoins whales inkochten na de Solana crash.

Solana daalt onder steunniveau

De prijs van SOL is in de afgelopen 24 uur alleen al met meer dan 5% gedaald naar een waarde van zo’n $143.

Ondanks deze aanzienlijke prijsdaling is het handelsvolume van Solana met meer dan 70% toegenomen.

Crypto Tony, een bekende cryptoanalist, liet weten dat het steunniveau van Solana rond de $150 ligt. Helaas is de koers gisteren al onder dit niveau gezakt, maar handelt voor nu boven het niveau van $134.

Daarnaast meldt Cointelegraph dat de Open Interest van Solana ook flink is gedaald. Dit wijst op een vermindering van het totaal aantal uitstaande futurescontracten op exchanges.

Lookonchain analyseert Solana whales

Crypto analyse bedrijf Lookonchain postte vandaag een analyse van wat whales kopen op Solana na de crash. De conclusie is dat whales Solana verkochten en een gedeelte hebben omgezet in SLERF, BOME en BODEN.

Een Solana whale verkocht meer dan $4,5 miljoen aan Solana op KuCoin en kocht voor $294k aan BODEN.

Een andere Solana wallet nam meer dan $2 miljoen aan SOL op van Binance en kocht hiervoor SLERF en BOME. De whale kocht voor $1,12 miljoen aan SLERF en voor $661k aan BOME.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Crypto community lanceert ‘anti-SEC’ token: NotWifGary

Marijn van Leeuwen

Analyse: Waarom stijgt Solana (SOL) zo hard?

Timo Bruinsel

Render prijs (RNDR) voorlopig nog onder druk, wat wordt de uitkomst?

Wanisha Balak

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer