Blockchain Stories
Bitcoin Depot is van plan om ATM’s te implementeren in 66 Fareway-locaties 
Bitcoin Nieuws

Bitcoin Depot is van plan om ATM’s te implementeren in 66 Fareway-locaties 

Bitcoin Depot, een bedrijf dat Bitcoin-geldautomaten (Bitcoin ATM’s) beheert en een groot fintech-bedrijf is, heeft vandaag aangekondigd dat het samenwerkt met Fareway Stores Inc.

Dat is een groeiend bedrijf in de Midwest dat meer dan 130 supermarkten heeft in, je raad het al, het Midden-Westen van de VS.

Reacties vanuit de ondernemingen 

We zijn blij om samen te werken met Fareway, een groeiende supermarkt, terwijl we zelf ook groeien in 2024. We willen crypto gemakkelijk toegankelijk maken voor iedereen. 

Onze technologie werkt goed bij andere winkels, en we denken dat we goed passen bij Fareway. We denken dat onze samenwerking goed zal zijn voor Fareway-klanten.

Brandon Mintz, de baas van Bitcoin Depot

Bitcoin Depot maakt het makkelijk om geld om te zetten in Bitcoin. Dit betekent dat mensen gemakkelijk toegang krijgen tot digitaal geld, en het kunnen gebruiken voor betalingen, online aankopen, en meer.

Bij Fareway willen we onze klanten een goede ervaring bieden, en we zijn blij om samen te werken met Bitcoin Depot om dat te doen. We denken dat onze klanten blij zullen zijn met de nieuwe diensten die we aanbieden.

Scot Kinne van Fareway

Dit nieuws komt nadat Bitcoin Depot heeft uitgebreid naar Australië en Puerto Rico. In april 2024 hebben ze meer dan 8.000 Bitcoin-geldautomaten. 

Dit maakt Bitcoin Depot de grootste exploitant van Bitcoin-geldautomaten in Noord-Amerika.

Bitcoin Depot is van plan om ATM’s te implementeren in een hoop locaties dus, te beginnen in het tweede kwartaal van 2024. Dit verspreid over Iowa, Illinois, Minnesota, Nebraska, South Dakota, Kansas en Missouri.

Interessant om te weten 

Bitcoin Depot Inc. is begonnen in 2016. 

Hun doel is om mensen die contant geld gebruiken te helpen om ook Bitcoin te kunnen gebruiken. Bij Bitcoin Depot kunnen mensen contant geld omzetten in Bitcoin

Dit kan bij kiosken in 48 staten en bij duizenden winkels in 29 staten. Het bedrijf heeft het grootste deel van de markt in Noord-Amerika, met ongeveer 7.400 kiosklocaties vanaf april 2024. 

Fareway Stores, Inc. is een groeiende supermarkt in de Verenigde Staten. Ze hebben, zoals je hierboven al hebt gelezen, enorm veel supermarktlocaties in Iowa, Illinois, Kansas, Minnesota, Missouri, Nebraska en South Dakota. 

Bij Fareway staan familiewaarden hoog in het vaandel. Ze tonen integriteit, eerlijkheid en eerlijkheid in hun relaties met klanten, werknemers, leveranciers en partners.

Deze samenwerking belooft in de toekomst dus veel goeds. 

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer