Blockchain Stories
Ether, token van Ethereum nu in de problemen?
Ethereum Nieuws

Ether, token van Ethereum nu in de problemen?

De komende 90 dagen worden ontzettend cruciaal voor Ether. Dit blijkt uit gegevens van Amberdata en de cryptobeurs Deribit.

De berekeningen 

Mensen die investeren in cryptogeld denken nu dat de prijs van Ethereum’s eigen munt, ether (ETH), zal dalen in de komende drie maanden. 

Dit blijkt uit een optiemaatstaf genaamd de “call-put skew”. 

Deze maatstaf laat zien wat handelaren bereid zijn te betalen om zich te beschermen tegen of te profiteren van prijsbewegingen waar ze op hopen of bang voor zijn.

Voor het eerst sinds januari is de “call-put skew” voor ETH van drie maanden negatief geworden. Dat betekent dat mensen meer interesse hebben in “put”-opties die hen beschermen tegen prijsdalingen, dan in “call”-opties die juist winst opleveren als de prijs stijgt. 

Slechte prestatie van Ether 

Mensen voelen zich over het algemeen positief over andere coins, zoals Bitcoin (BTC). De opties om bitcoin te kopen voor de komende 60, 90 en zelfs 180 dagen zijn nog steeds duurder dan de opties om het te verkopen. 

Je kunt dat ook wel voorspellen aangezien het de populairste coin is op de markt. 

Maar als je dan kijkt naar de andere kant, zijn mensen op de markt niet zo positief over Ether. Dit komt overeen met het recente patroon waarbij Ether slechter presteert dan bitcoin.

De verwachting is dus dat dit nog wel even zal voortzetten en voor vooral investeerders is dit slim om mee te nemen in hun beslissingen. 

Ethereum zit op dit moment al in meer onzekerheid. Dit er nog bij is niet hetgeen waar ze op gehoopt hadden. 

Wel moet er ook bij gezegd worden dat niet alle pijlen naar beneden wijzen. Het lijkt erop dat er wel een groep mensen zijn, die het een beetje positief inzien voor Ether de komende 180 dagen. 

Een beetje optimisme kan zeker geen kwaad en wellicht brengt het de komende maanden wel meer dan dat. 

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer