Blockchain Stories
Memecoin dogwifhat (WIF) stijgt 17% na Coinbase nieuws
Coinbase Memecoin Nieuws

Memecoin dogwifhat (WIF) stijgt 17% na Coinbase nieuws

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De grootste Solana memecoin dogwifhat (WIF) zag vandaag een grote opleving en staat in de top 3 van de grootste stijgers in de crypto top 100. Alleen Toncoin (TON) en Celestia (TIA) stegen vandaag harder.

De dogwifhat koers steeg met 17% naar $2,70 per wif, vannacht dipte het token even onder de $2,30. Dit na onrust in het Midden-Oosten. Met een marktkapitalisatie van $2,5 miljard is WIF de grootste memecoin op het Solana netwerk en staat het positie 45 van alle munten.

Waarom stijgt dogwifhat vandaag?

De gehele cryptomarkt zit in een stijging na de dip en volgt de Bitcoin koersherstel. Maar er is meer. Coinbase kondigt namelijk aan dat ze vanaf 25 april 2024 perpetual futures voor dogwifhat aan zullen gaan bieden met de ticker WIF-PERP. Deze futures worden aangeboden op zowel de internationale exchange als Coinbase Advanced.

De afgelopen dagen kenmerkten zich door heftige volatiliteit op de cryptomarkt, vooral nadat bekend werd dat er opnieuw onrust was in het Midden-Oost. Dit nieuws zorgde voor een tijdelijke daling van de Bitcoin prijs, die onder de $60.000 zakte. Deze neerwaartse trend was van korte duur.

Naast WIF zien we ook aanzienlijke stijgingen bij andere memecoins. Dogecoin en Shiba Inu stegen respectievelijk met 6% en 5%. Andere memecoins zoals Pepe (PEPE) en FLOKI zagen grotere stijgingen en stegen beiden 8%.

De grootste winnaar was Jeo Boden die met 36% steeg.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

XRP koers stijgt 9%: Dit zijn de mogelijke redenen voor de stijging

Thanh Lanh Tran

Waarom Mog Coin binnenkort kan verdubbelen

Timo Bruinsma

PEPE afgewezen op $0,00000920 en daalt vervolgens flink

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu