Blockchain Stories
Bitcoin koers herstelt weer na dip door onrust in het Midden-Oosten
Bitcoin Nieuws

Bitcoin koers herstelt weer na dip door onrust in het Midden-Oosten

De Bitcoin koers daalde vannacht naar $60.000 na onrust in het Midden-Oosten. Het gaat om een mogelijke aanval op Iran, waarbij drones zijn neergehaald. De gemiddelde koers bleef boven de $60.000, maar sommige exchanges zagen een prijs onder de $60,000.

Direct na de daling herstelde de koers weer tot zo’n $62,000, dit zorgde voor zo’n $185 miljoen aan liquidaties in het afgelopen 12 uur. Vanochtend steeg de prijs verder naar $65,000 en dit zorgt voor een oplevering van de algehele markt.

Altcoins als Solana en Celestia volgen met een stijging van 11% en 19%.

Bitcoin halving is vandaag

De langverwachte Bitcoin halving vindt vandaag plaats. Over het algemeen geldt dat dit evenement niet direct leidt tot een directe prijsstijging en vaak een ‘buy the rumor, sell the news’ evenement is. Maar je zou denken dat Bitcoin sterker in zijn schoenen zou staan zo vlak voor de halving.

Zowel op Binance als op Bybit daalde de prijs vannacht onder de $60.000, een prijsniveau die we sinds eind februari niet meer hebben gezien. Deze recente daling laat een voortzetting zien van de verliesreeks voor Bitcoin, met een weekdaling van bijna 7% en een daling van 12,5% sinds het bereiken van een recordhoogte van $73,700 iets meer dan een maand geleden.

Bitcoin herstelt zich weer

Ondanks de flinke dip van vannacht herstelt Bitcoin zich weer naar $65,000. BTC staat nu zo’n 5,5% hoger dan gisteren en handelt voor $64,580.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer