Blockchain Stories
Cardano prijs van 1 mei? AI voorspelt het voor je
Altcoin Nieuws

Cardano prijs van 1 mei? AI voorspelt het voor je

Tussen een uitdagende cryptocurrency-markt door, vertoont Cardano (ADA) tekenen van een goed herstel, waarbij kunstmatige intelligentie (AI)-modellen een opwaartse trend voorspellen in de komende weken. 

Een maand om te herpakken 

Terwijl de cryptocurrency-markt heen en weer gaat tussen goed en slecht nieuws, doet Cardano het goed. 

Aan het begin van de maand ging de prijs van ADA flink omlaag, tot $0,4051. Maar nu heeft ADA zich flink hersteld en heeft het belangrijke obstakels overwonnen.

In april ging de prijs van ADA eerst flink omlaag van rond de $0,60, en ging het door belangrijke prijsniveaus op $0,550 en $0,500. 

Nu lijkt het erop dat ADA weer omhoog gaat. Op dit moment is de prijs van ADA zelfs boven de belangrijke $0,500, wat zou kunnen betekenen dat de slechte periode voorbij is.

Volgens voorspellingen van computers, zoals die van CoinCodex, ziet het er goed uit voor ADA op korte termijn. 

Tegen 23 mei 2024 wordt verwacht dat ADA met 4.55% zal stijgen tot ongeveer $0.534035. Voor die tijd wordt verwacht dat de prijs van ADA tegen 1 mei 2024 ongeveer $0.494680 zal zijn. 

Gunstig scenario voor Cardano 

De gemaakte voorspelling past bij de algemene positieve omstandigheden die in de markt worden waargenomen, ondanks de neutrale sentimenten die momenteel overheersen.

Met de Fear & Greed Index op 71 punten lijkt er een verschuiving naar ‘Greed’ plaats te vinden, wat de gunstige voorspelling verder ondersteunt.

De afgelopen week is de waarde van ADA USDT flink gestegen, van $0.444295 op 17 april 2024 tot $0.509638 op 23 april 2024. 

Dit liet een belangrijk herstel zien, samen met meer mensen die handelden, wat betekent dat veel mensen interesse hadden om te kopen.

Technische analyse zegt dat het moeilijk kan zijn voor de prijs om verder te stijgen nadat het de hoogste waarde van deze week heeft bereikt, namelijk $0.519864. 

Maar als de prijs daalt, lijkt het erop dat het niet veel verder zal zakken dan $0.505011. Als de prijs boven $0.500 blijft, kan dit betekenen dat veel mensen het willen kopen en kan het een stevige ondersteuning worden voor de prijs.

Charles Hoskinson, de oprichter van Cardano, blijft optimistisch over de toekomst van het netwerk. Zelfs na alle recente kritiek. 

Hij benadrukt de sterke positie van Cardano binnen het blockchain-ecosysteem en legt de nadruk op de innovatieve strategieën. Vooral op het gebied van schaalbaarheid, governance en betrokkenheid van de gemeenschap. 

Het ziet er dus naar uit dat de komende weken veelbelovend zijn. Kan Cardano dit volhouden? 

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer