Blockchain Stories
Image default
Altcoin Nieuws

Shiba Inu brandt goed: Burn rates stijgen met 2200%

De memecoin Shiba Inu brandt erg goed. Volgens de gegevens van Shibburn is de verbrandingssnelheid van de memecoin de afgelopen 24 uur gestegen met maar liefst 2211,89%. Dit betekent dat er zo’n 1,84 miljoen munten zijn verbrand. 

Deze enorme burn rates leggen de complete markt op zijn kant. Door de gehele markt is er een bullish optimisme te zien ten opzichte van de Shiba Inu. De burn rates geven aan dat er een bijzondere opwaartse trend gaande is op de markt. 

Opwaartse trend voor de markt

De afgelopen dag handelde Shiba Inu positief, al waren er wel een aantal korte dipjes in het rode gebied. De voornaamste reden hiervoor is dat Shiba fanaten de koers graag omhoog willen krijgen. Het unieke van de Shiba Inu is het verbranden van de coins, waardoor de community de koers zelf omhoog kan krijgen. 

Over de gehele markt is hierdoor veel bullish optimisme te zien over de memecoin. Door de grote hoeveelheid Shibburns, verwacht de cryptogemeenschap een flinke stijging in de koers van Shiba Inu. 

De verbranding van Shiba Inu

Volgens Shibburn is de verbrandingssnelheid van Shibu Inu de afgelopen 24 uur maar liefst met 2211,89% gestegen. Dit resulteerde in de verbranding van 1,84 miljoen munten. 

De enorme stijging van Shibburn wordt gezien als een bullish ontwikkeling, want de marktdynamiek van de token wordt hierdoor beïnvloed. Het aanbod van Shiba Inu wordt minder, terwijl de vraag niet zomaar minder zal worden. Kortom, technisch gezien zal de koers alleen maar stijgen. 

Zeer opmerkelijk is dat de Shiba Inu community tot nu toe al goed is geweest voor de verbranding van 410,726 biljoen Shiba Inu tokens. Dit betekent dat er op het moment nog maar 582,86 biljoen Shiba Inu circuleert. Hierdoor zal de Shiba Inu munt steeds zeldzamer worden. 

Het stijgen van de koers

De afgelopen 24 uur heeft dit ook voor een stijging in de koers gezorgd. Op het moment van schrijven is de koers de afgelopen 24 uur gestegen met ongeveer 2%. Ondanks de hoogte- en dieptepunten is dit een winst voor de koers geweest. 

Verschillende transacties van Shiba Inu whales tussen onbekende wallets heeft het de interesse van beleggers ook versterkt. Dit schets een positieve toekomst voor de memecoin. 

Echter, het is wel belangrijk om in het achterhoofd te houden dat de koers van een memecoin als Shiba Inu erg onvoorspelbaar is. Kortom, er kan nog van alles gebeuren wat een negatieve invloed kan hebben op de koers. Kijk daarom zelf goed of het verstandig is om te kopen of verkopen. 

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

MicroStrategy bezit meer bitcoin dan ieder land bij elkaar, hoe bijzonder!

Wanisha Balak

Kraken lanceert nieuwe regeling in Duitsland

Wanisha Balak

Kenia raadpleegt Marathon Digital voor cryptocurrency beleid

Wanisha Balak

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer