Blockchain Stories
Ripple v. SEC-rechtszaak update van 26 april 2024 
Altcoin Nieuws Ripple

Ripple v. SEC-rechtszaak update van 26 april 2024 

Terwijl de crypto gemeenschap in afwachting is van de uiteindelijke uitkomst van de juridische strijd tussen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) en blockchain bedrijf Ripple, heeft Magistrate Judge Sarah Netburn het schema vastgesteld voor de meest recente motie in de rechtszaak.

Stand van zaken 

Rechter Netburn heeft een planningsbesluit ingevoerd met betrekking tot de motie van Ripple. 

Dit om nieuwe deskundigen materialen te schrappen die de SEC heeft ingediend ter ondersteuning van haar verzoek om maatregelen en het vaststellen van het definitieve vonnis. Dit is volgens de informatie gedeeld door advocaat James K. Filan op 26 april.

Opmerkelijk is dat volgens dit besluit, dat de voormalige federale aanklager en populaire commentator over de zaak heeft gepubliceerd in een X-post, de effecten regulator tot 29 april 2024 heeft om te reageren op de motie van Ripple.

Daarna heeft het blockchain bedrijf drie werkdagen om een reactie in te dienen.

Een samenvatting 

Ter herinnering, Ripple heeft eerder gevraagd om de nieuwe deskundigenverklaringen van de SEC te negeren. 

Deze verklaringen zijn opgesteld door een nieuwe expert genaamd Andrea Fox. Ripple zegt dat deze verklaringen niet op tijd zijn ingediend en dat dit oneerlijk is. Dit werd gemeld op 23 april door Finbold.

Ripple heeft ook bezwaar gemaakt tegen de eis van de SEC om $2 miljard (€1,8 miljard) te eisen voor de verkoop van XRP aan grote bedrijven. 

Ripple zegt dat de SEC niet heeft bewezen dat er in de toekomst weer problemen zullen zijn met de wet.

Verder is de cryptogemeenschap blij met het nieuws dat rechter Netburn is genomineerd om rechter te worden in New York. 

Bill Morgan is een advocaat die Ripple steunt. Ze prijst haar beslissingen in de zaak Ripple v. SEC en vindt dat ze deze benoeming verdient.

Desondanks werd de XRP-token, die het middelpunt vormde van het langdurige juridische geschil, op het moment van schrijven weer hoger verhandeld. 

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer