Blockchain Stories
Vier redenen waarom Wormhole steeds belangrijker wordt voor Web3
Altcoin Memecoin Nieuws

Vier redenen waarom Wormhole steeds belangrijker wordt voor Web3

Wormhole ontwikkelt zich razendsnel als prominente speler cryptowereld, met name door de introductie van hun W-token en de uitbreiding van hun cross-chain mogelijkheden.

Wormhole werd vooral bekend na de airdrop van begin april, sindsdien is de koers met ongeveer 50% gedaald. Vandaag ziet de koers er een stuk beter uit als je het met de rest van de markt vergelijkt. Wormhole handelt 5.6% hoger dan gisteren voor $0,65.

Wormhole biedt incentives voor ontwikkelaars

Wormhole richt zijn aandacht op ontwikkelaars. In samenwerking met Borderless Capital biedt Wormhole beurzen aan ontwikkelaars die willen werken aan cross-chain functionaliteiten en producten. Deze subsidie zal in totaal $50 miljoen aan liquiditeit verdelen.

Introductie van native cross-chain tokens

Een van Wormhole’s recente innovaties is de introductie van native cross-chain tokens, wat de mogelijkheid biedt voor het bestaan van tokens op meerdere netwerken. Deze tokens, waaronder het onlangs gelanceerde W-token, zijn beschikbaar op enkele van de meest prominente Web3 netwerken.

Het W-token had een waarde van $1,33 tijdens de lancering, maar zit nu in een dalende trend. Ondanks een initiële daling blijft het handelsvolume hoog met zo’n $200 miljoen per dag.

Extra veiligheidsmaatregelen

Daarnaast heeft Wormhole zijn veiligheidsmaatregelen versterkt om exploits te voorkomen. In het verleden is namelijk meer dan $300 miljoen verloren op het netwerk door een veiligheidslek. Wormhole wordt vaak gebruikt voor het overmaken van verschillende cross-chain versies van stablecoins zoals USDT, USDC, BUSD en anderen.

Wormhole staking

Het platform biedt ook staking aan voor het W token, wat een van de redenen is voor de toegenomen activiteit. Kopers van het W token kunnen via de Wormhole website hun W-tokens eenvoudig staken.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Ethereum analyse, hoe ETF zorgt dat ETH naar $4.5K gaat

Timo Bruinsel

Polkadot probeert nieuw leven in te blazen, is $10 haalbaar?

Timo Bruinsel

XRP kopen vergelijkbaar met investeren in Apple Google Tesla

Mike Schonewille

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer