Blockchain Stories
Topanalist Peter Brandt verwacht een Bitcoin koers van $150.000 in 2025
Bitcoin Memecoin Nieuws

Topanalist Peter Brandt verwacht een Bitcoin koers van $150.000 in 2025

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

In de afgelopen weken heeft Bitcoin veel veerkracht getoond door te schommelen rond de $60.000-zone, met een dieptepunt dat zelfs onder de $57.000 viel. Momenteel bouwt Bitcoin momentum op voor een mogelijke crypto bull run waar veel investeerders op zitten te wachten.

Topanalist Peter Brandt bevestigt deze mogelijke bull run en verwacht dat Bitcoin tegen 2025 een koers boven de ton kan bereiken.

Er is geen markt zoals Bitcoin

In een recente blogpost deelde Peter Brandt enkele inzichten over Bitcoin ter ere van zijn 50e jaar in de handel in futures markten. Brandt beschrijft zijn ervaringen met de eerste cryptocurrency als de meest opmerkelijke handel van zijn leven.

Brandt trekt een vergelijking tussen Bitcoin en traditionele grondstoffen zoals goud, en stelt zelfs dat altcoins en memecoins net zo waardevol kunnen zijn als deze grondstoffen. Hij gelooft dat Bitcoin deze waarde dankt aan zijn prijsgedrag.

Bij het analyseren van de geschiedenis van Bitcoin ziet Brandt dat de munt herhaaldelijk winsten boekt die bij geen andere activa worden gerealiseerd. Hoewel deze winsten vaak worden gevolgd door stevige correcties, is de algehele prijs prestatie veel beter vergeleken met andere activa.

Volatiliteit van Bitcoin

Een ander belangrijk kenmerk van Bitcoin is de volatiliteit. Zo kunnen er dalingen van meer dan 50% voorkomen. Bitcoin heeft een uniek vermogen om enorme winsten te genereren, terwijl het ook aanzienlijke verliezen kan lijden.

Echter, de algehele trend toont aan dat deze correcties uiteindelijk positief uitpakken.

Peter Brandt voorspelt dat Bitcoin op koers ligt om $150.000 te bereiken tegen 2025. Daarnaast verwacht hij dat, als de bulls de markt blijven domineren, Bitcoin zelfs zou kunnen stijgen tot $300.000 na 2026, een scenario dat ook door andere analisten wordt bevestigd.

Huidige BTC koers

Op het moment van schrijven is de Bitcoin koers $63.648, na aanzienlijke weerstand te hebben ondervonden in de $64.000 prijszone. Bitcoin lijkt momenteel in een fase te zitten waarbij het zich voorbereidt op een nieuwe mogelijke uitbraak waar veel beleggers op zitten te wachten.

Als Bitcoin een bull run begint, zullen investeerders hopen op een terugkeer naar zijn recordhoogte van $73.750. Als er meer verkoopdruk optreedt, zou BTC opnieuw kunnen dalen onder de $60.000. Naar mijn mening blijft Bitcoin de koning van het crypto bull season, met verschillende analisten die voorspellen dat BTC de volgende 12 tot 15 maanden boven de $100.000 koers uit gaat komen.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Hoe de nominatie van Kamala Harris de verkiezingen kan beïnvloeden

Timo Bruinsma

Helium bereikt $5,04: Wat veroorzaakt de stijging?

Timo Bruinsma

CoinShares signaleert een grote instroom in digitale valuta

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu