Blockchain Stories
Nieuwe listing voor Shiba Inu (SHIB)
Altcoin Nieuws

Nieuwe listing voor Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu (SHIB) heeft een belangrijke nieuwe listing weten te bemachtigen. Amerikaanse gebruikers van PayPal kunnen nu via MoonPay Shiba Inu kopen. Dit zou kunnen leiden tot prijsstijgingen van deze cryptocurrency.

PayPal, een Amerikaans financieel technologiebedrijf, heeft een strategische samenwerking gevormd met MoonPay, een crypto-betaalplatform. Deze samenwerking stelt Amerikaanse gebruikers in staat om cryptocurrencies zoals Shiba Inu te bezitten en te gebruiken voor transacties.

MoonPay heeft dit nieuws aangekondigd op X, en benadrukt dat PayPal nu de mogelijkheid biedt voor fiat-naar-crypto transacties.

Een belangrijke mijlpaal

De integratie van MoonPay’s diensten in PayPal is een belangrijke mijlpaal in het vertrouwen van cryptocurrencies in de Verenigde Staten. MoonPay heeft aangegeven dat gebruikers van het PayPal platform in staat zullen zijn om meer dan 110 cryptocurrencies te kopen, waaronder Shiba Inu (SHIB).

Door deze samenwerking krijgen miljoenen PayPal gebruikers in alle staten van de Verenigde Staten de mogelijkheid om Shiba Inu te kopen. Dit kan de prijs van de cryptocurrency doen stijgen, omdat het nieuwe investeringskansen creëert voor mensen uit verschillende delen van het land.

Na alleen al de aankondiging van het partnerschap met PayPal steeg de prijs van Shiba Inu. Zo ging SHIB van $0.000022 naar $0.000024 in slechts één dag, een stijging van 9%. Een superweekend dus voor Shiba.

Gezien de inhoud van ons vorige artikel over Shiba Inu, verwachten we dat deze nog verder kan stijgen.

Wat is MoonPay?

MoonPay is een platform dat gebruikers toegang biedt tot cryptocurrency wallets via PayPal. Het crypto betaalplatform laat weten dat PayPal gebruikers hun crypto accounts kunnen financieren via verschillende kanalen, zoals directe bankopnames, PayPal saldo en debetkaart.

Ivan Soto-Wright, medeoprichter en CEO van MoonPay, vertelde bij de aankondiging van dit partnerschap het belang voor het bevorderen van bredere cryptocurrency zodat steeds meer mensen er vertrouwd mee raken.

MoonPay heeft ook enkele belangrijke voordelen laten weten die het aan PayPal zal bieden met zijn crypto diensten, waaronder flexibele betaalmethoden, een uitgebreide verscheidenheid aan cryptocurrencies, naadloze onboarding, snelle transacties en andere gebruiksvriendelijke functies.

Kortom, zeker zaken om PayPal een grote speler te maken in crypto en de adoptie te vergroten.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

Ethereum analyse, hoe ETF zorgt dat ETH naar $4.5K gaat

Timo Bruinsel

Polkadot probeert nieuw leven in te blazen, is $10 haalbaar?

Timo Bruinsel

XRP kopen vergelijkbaar met investeren in Apple Google Tesla

Mike Schonewille

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer