Blockchain Stories
Image default
Bitcoin Nieuws

Bitcoin kan naar $73.000 als dit gebeurt

Bitcoin is bezig met een herstel na een forse daling waarbij de prijs even terugviel tot bijna $56.000. Nu staat de cryptocurrency voor een nieuwe uitdaging: de weerstand op $65.000.

Als Bitcoin (BTC) deze drempel doorbreekt, kunnen we mogelijk een stijging zien tot boven de $70,000, volgens Forex, goud en cryptoanalist RLinda.

Bitcoin kan stijgen naar $73.000

Bitcoin heeft momenteel te maken met weerstand rond de $65,000. De koers handelt op dit moment rond de $63.800 en probeert de $64.000 te doorbreken.

RLinda Trading View
Bron: Trading View chart van RLinda

Volgens cryptoanalist RLinda is het belangrijk om de $64,500 grens in de gaten te houden. Een doorbraak en consolidatie boven dit niveau zou een belangrijk bullish signaal kunnen zijn, wat de weg kan vrijmaken voor een verdere stijging richting $73,000.

In een post op TradingView toont ze aan dat stabilisatie boven deze drempel de marktsentiment kan verschuiven van neutraal of bearish naar bullish. Dit zou meer investeerders kunnen aantrekken en de opwaartse trend van Bitcoin verder kunnen versterken.

Bitcoin ziet er op dit moment behoorlijk zelfverzekerd uit. De munt is 14% sterker en test belangrijke niveaus.

RLinda

Bitcoin is nog niet uit de gevarenzone

Hoewel de vooruitzichten positief lijken, waarschuwt RLinda dat Bitcoin nog niet volledig uit de gevarenzone is. Ze ziet een potentieel risico rond de $58.900, een niveau om in de gaten te houden voor mogelijke terugval.

De recente volatiliteit komt na het besluit van de Federal Reserve om de rentetarieven ongewijzigd te laten. Bitcoin vindt enige veerkracht na tegenvallende werkgelegenheidsgegevens uit de VS, wat mogelijk druk zal zetten op de FED om renteverlagingen te overwegen. Daarnaast lijkt de eerste positieve instroom in de Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) te duiden op hernieuwd vertrouwen van investeerders.

Op langer termijn zijn analisten ook zeer positief over Bitcoin. Zo denkt deze analist dat Bitcoin binnen 2 jaar met 337% kan stijgen.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Tether bezit meer Amerikaanse staatsobligaties dan Duitsland

Marijn van Leeuwen

Floki Inu [FLOKI] stijgt 21,75% in 7 dagen, houden of verkopen?

Timo Bruinsel

Avalanche stijgt met 7% voor token unlock, $43.50 inzicht?

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer