Blockchain Stories
Crypto analist gelooft dat de Bitcoin prijs 337% kan stijgen
Bitcoin Nieuws

Crypto analist gelooft dat de Bitcoin prijs 337% kan stijgen

Een bekende cryptoanalist, Ched, heeft zijn 330.400 volgers op het platform X verteld dat Bitcoin bezig is met een opmerkelijk patroon volgens de wekelijkse MACD-grafiek. Ched stelt dat op basis van de huidige grafieken, Bitcoin kan stijgen naar $300.000 in ongeveer twee jaar tijd.

Opvattingen van Ched

Ched legt verder uit in zijn posts dat zijn prijsdoel en tijdlijn gebaseerd zijn op twee algemeen geaccepteerde opvattingen over de Bitcoin-cyclus. De eerste is dat de Bitcoin bullmarkt waarschijnlijk zal eindigen in 2025, gebaseerd op de vierjaarlijkse cyclus. De andere opvatting betreft de theorie dat Bitcoin bij elke cyclus afnemende rendementen laat zien.

Daarnaast stelt Ched in zijn artikel dat Bitcoin mogelijk al de bodem van zijn laatste correctie heeft bereikt op $61.500. Hij noemt het interessant als Bitcoin rond dit punt blijft fluctueren. Op het moment van schrijven ligt de koers van Bitcoin op $63.684, met een stijging van ongeveer 1% in de laatste 24 uur.

Uit de grafiek die Ched deelt, suggereert hij dat Bitcoin bullish lijkt na een tijdelijke daling. In de grafiek zien we ook een diagonale weerstand rond de $63.500.

Mei begint ongunstig voor Bitcoin bull run

De start van mei was niet positief voor de Bitcoin bull run, aangezien de waarde van cryptocurrencies aanzienlijk daalde nadat het niet lukte om boven de $65.000 uit te komen. Deze correctie dreef de prijs van Bitcoin naar het laagste niveau in meer dan twee maanden, namelijk naar $56.500.

De beslissing van de Amerikaanse Federal Reserve om de rentetarieven niet te verhogen bracht extra volatiliteit met zich mee. Zo zagen we woensdagmiddag een plotselinge pump en dump, waarbij de prijs van Bitcoin binnen enkele minuten met $2.000 schommelde. Pas daarna stabiliseerde de markt zich weer en begon het prijsherstel geleidelijk aan.

Vervolgens wisten de bulls een nieuwe stijging te realiseren door het weerstandsniveau van $62.000 te doorbreken.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer