Blockchain Stories
Pepe koers daalt aanzienlijk: is dit het einde?
Dogecoin Nieuws

Pepe koers daalt aanzienlijk: is dit het einde?

Momenteel is er een neerwaartse trend in de koers van de cryptocurrency Pepe (PEPE) op te merken. De desbetreffende cryptocurrency heeft binnen een tijdsbestek van 24 uur een aanzienlijke daling ondergaan. De koers van Pepe (PEPE) daalde namelijk met 10%. De daling heeft te maken met een situatie waarbij er vragen rijzen over massale tokenopnames van een belangrijke exchange en de toekomstperspectieven van de cryptocurrency.

Sterke groei en toenemende interesse

Niet zo lang geleden had de cryptocurrency Pepe (PEPE) te maken met een sterke groei en toenemende interesse van investeerders. Echter, er is nu hoogstwaarschijnlijk onzekerheid ontstaan door de daling van de koers van Pepe (PEPE). De daling van de koers houdt mogelijk niet alleen verband met een normale verandering op de markt. 

Dit is duidelijk te merken aan recent on-chain data die een intrigerend beeld scheppen. Deze dat is afkosmtig van een gerenommeerde blockchain analyseplatform, Etherscan. Zo is te zien dat er een massale opname heeft plaatsgevonden van bijna 1 miljard PEPE-tokens. Dit heeft een waarde van bijna $8 miljoen. Het is het vermelden waard dat er rondom de opnametransactie enkele vragen rijzen.

image 3

Bron afbeelding: Etherscan

Dit komt doordat de transactie is uitgevoerd via een wallet met een hoog beveiligingsniveau, namelijk de Gnosis Safe Proxy. Het gebrek aan transparantie en de reden achter de grote overdracht draagt bij aan de onzekerheid en speculatie in de cryptogemeenschap. Een dergelijke gebeurtenis kan een directe invloed hebben gehad op de koersdaling van Pepe en kan de bredere marktverwachtingen voor de cryptocurrency hebben beïnvloed.

Opnames vanuit hetzelfde adres

De recente grote opname staat niet op zichzelf, maar is deel van opnames vanaf hetzelfde adres. Zo is er te zien dat er nog een opname was van 322,48 miljard PEPE-tokens, ter waarde van ongeveer $2,7 miljoen. Dit was vanaf hetzelfde adres slechts één dag eerder.

De conclusie die er nu getrokken wordt is dat er een bepaald verband bestaat tussen de grote opnames en de plotselinge koersdaling van Pepe (PEPE). Dit leidde tot speculatie en angst onder investeerders. 

Investeerders zijn nu naarstig op zoek naar een verklaring voor de koersdaling. Er zijn verschillende redenen die er worden opgesomd. Marktmanipulatie en onvoorziene regelgevende acties zijn enkele van de uitgangspunten. Omdat investeerders niet precies weten wat er aan de hand is, worden ze angstig. Dit heeft een nadelig effect op de Pepe koers

Toch nog niet het einde?

Ondanks het feit dat de Pepe koers gedaald is, blijven leden van het Pepe platform positief. De positieve instelling vertaald zich naar een toenemend aantal nieuwe PEPE-houders. Recent hebben zich namelijk 703 nieuwe Pepe leden zich aangemeld. Dit suggereert dat, ondanks de recente koersdaling, veel investeerders nog steeds geloven in het langetermijnpotentieel van Pepe (PEPE).

Invloedrijke personen binnen de cryptocurrency-gemeenschap, zoals David Gokhshtein, geloven in het potentieel van Pepe (PEPE) als concurrent van Dogecoin. Volgens David is Pepe een belangrijke rivaal van Dogecoin in de aanstaande bullmarkt die later dit jaar wordt verwacht. In dit kader zei het volgende:

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer