Blockchain Stories
Bitcoin voorspelling: Nieuwe bullrun of daling naar support van $55k
Bitcoin Nieuws Technische Analyse

Bitcoin voorspelling: Nieuwe bullrun of daling naar support van $55k

Na enkele dagen van negatieve resultaten op de cryptomarkt, vertoont Bitcoin op 10 mei tekenen van herstel door het doorbreken van de eerste weerstand grens van $63.000. 

Dit roept vragen op over de richting van de volgende grote koersbeweging. Zal er een nieuwe bullrun volgen, of moeten investeerders zich schrap zetten voor een daling naar het nieuwe support niveau van $55.000? 

In dit artikel verkennen we de verschillende analyses en meningen van experts binnen de crypto community.

De visie van Titan of Crypto

Een opmerkelijke analyse van cryptocurrency trends is Titan of Crypto, een invloedrijke gebruiker op platform X, bekend om zijn deskundige handel in crypto. Hij heeft de Fibonacci prijsgrafieken bestudeerd en gelooft dat Bitcoin potentieel heeft om aan de top van deze cyclus $110.000 te bereiken.

 Het is een conservatieve prijsvoorspelling. Ik denk dat het dit zal overtreffen

Titan of Crypto

Captain Faibik en Mikybull Crypto ook positief

Andere bekende namen zoals Captain Faibik en Mikybull Crypto zijn eveneens positief gestemd. 

Captain Faibik meent dat Bitcoin nog steeds in een consolidatiefase is en dat een uitbraak onvermijdelijk is. Hij voorspelt dat de volgende significante stijging de Bitcoin koers naar $78.000 zal leiden. 

Mikybull Crypto geeft aan dat de voorbereidingen voor een grootschalige rally al bezig zijn, vooral na de recente halvering van de Bitcoin. Historisch gezien leidt een halvering vaak tot een sterke koersstijging.

Voorzichtige woorden van Michael van de Poppe

Ondanks het wijdverspreide optimisme, zijn er ook voorzichtige geluiden te horen. Michael van de Poppe, een gerespecteerd analist, waarschuwt voor het potentieel doorbreken van de belangrijke support op $61.000. 

Als dit niveau niet standhoudt, meent hij dat de koers mogelijk kan zakken naar een bereik van $52.000 tot $55.000.

Invloedrijke stemmen en hun voorspellingen

Grote namen in de financiële en technologie wereld hebben ook hun voorspellingen uitgesproken. 

Robert Kiyosaki, de auteur van de bestseller ‘Rich Dad Poor Dad’, heeft zijn eerdere voorspelling bijgesteld van $300.000 naar $100.000 tegen eind 2024. 

Adam Back, CEO van Blockstream, heeft zes maanden geleden een rally voorspeld die Bitcoin naar $700.000 zou kunnen stuwen, en zelfs een marktkapitalisatie die die van goud zou overtreffen. Op dit moment staat de marktkapitalisatie van Bitcoin op $1,241.48 miljard volgens de laatste statistieken.

Michael Saylor en Cathie Wood, twee prominente figuren in de crypto wereld, hebben beiden geuit dat Bitcoin de $1 miljoen kan overschrijden in waarde, wat getuigt van een diep vertrouwen in de langetermijnwaarde van deze digitale valuta.

Conclusie: wat brengt de toekomst?

Met een breed scala aan meningen en analyses lijkt Bitcoin zich klaar te maken voor een mooie periode, met potentieel zowel voor aanzienlijke stijgingen als voor correcties. Op dit moment noteert Bitcoin een koers van $62,959.25, met een recente stijging van 2,92% in de laatste 24 uur. Wat de markt ook brengt, de dynamiek van Bitcoin blijft een boeiend onderwerp voor zowel investeerders als analisten. Persoonlijk ben ik van mening dat we een mooie groei gaan meemaken.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer