Blockchain Stories
Image default
Bitcoin Nieuws

Jack Dorsey verwacht dat de Bitcoin koers tegen 2030 de $1 miljoen zal bereiken

Medeoprichter van Twitter en CEO van block, Jack Dorsey, heeft onlangs een zeer optimistische voorspelling gedaan over de toekomst van Bitcoin. Hij verwacht dat de waarde van Bitcoin tegen 2030 $1 miljoen kan bereiken. Deze visie deelde hij in een interview met Mike Solana van Pirate Wires, waarin hij ook aangaf dat de koers daarna mogelijk nog verder zal stijgen.

Optimistische kijk op de Bitcoin prijs

Jack Dorsey zijn visie op de lange termijn is gedeeltelijk gebaseerd op de functionaliteit van blockchain technologie. 

Het systeem werkt op een manier die samenwerking beloont en iedereen die deel uitmaakt van dit netwerk verbetert.

Jack Dorsey

Daarnaast zei Jack Dorsey in het interview:

Iedereen die eraan werkt, of erin wordt betaald, of het voor zichzelf koopt, iedereen die enige moeite doet om het te verbeteren, maakt het hele ecosysteem beter, wat op zijn beurt de prijs doet stijgen.

Jack Dorsey

Niet de enige optimistische voorspelling

Opvallend is dat Jack Dorsey niet de enige is met een dergelijke optimistische voorspelling. Ook Cathie Wood van Ark Invest heeft eerder aangegeven dat zij verwacht dat de Bitcoin koers tegen 2030 de $1 miljoen zal bereiken. In een volgend interview gaf ze zelfs aan dat de prijs voor die tijd al over de miljoen zou kunnen stijgen.

Deze maand lieten de aandeelhouders van Blocks weten dat zij 10% van de brutowinst herinvesteren in het kopen van Bitcoins, wat het vertrouwen in Dorsey’s voorspelling versterkt. 

Ik geloof dat $1 miljoen per Bitcoin tegen 2030 mogelijk is en dat het vanaf daar alleen maar omhoog kan gaan.

Jack Dorsey

Op het moment van schrijven is de Bitcoin koers $63,030.87, met een stijging van 3,25% in de afgelopen 24 uur. Zou dit het begin kunnen zijn van de bull run waar velen op hopen? We zullen deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden en er spoedig op terugkomen in een nieuw artikel.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Is de PEPE koers in gevaar? Dit staat de memecoin deze week te wachten

Timo Bruinsel

Dogwifhat daalt, maar whale investeert! Wat is de volgende stap?

Timo Bruinsel

Ethereum whale koopt 15K ETH, zal dit helpen voor de koers?

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer