Blockchain Stories
De grootste altcoin winnaars – week 19
Altcoin Nieuws

De grootste altcoin winnaars – week 19

Ben je benieuwd naar de grootste winnaars onder de altcoins van afgelopen week? Hieronder bespreken we de drie altcoins die het beste hebben gepresteerd. Het is dus zeker raadzaam om deze in de gaten te houden, want op moment van schrijven zijn twee van de drie weer lekker aan het stijgen.

Toncoin de grote winnaar

Toncoin heeft een opmerkelijke prijsbeweging laten zien afgelopen week. Op 5 mei startte TON met een koers van $5,90 en bereikte op 11 mei een hoogtepunt van $6,80. Ondanks dat TON op een gegeven moment de $7 overschreed, stabiliseerde de koers zich aan het eind van de week rond de $6,80.

Momenteel staat de koers van TON op $7,24, met een marktkapitalisatie die meer dan $25 miljard bedraagt. Daarnaast is het handelsvolume in de laatste 24 uur gestegen met meer dan 190%.

Het lijkt op het moment van schrijven dat TON nog niet klaar is met stijgen en daarom is dit zeker een altcoin die wij in de gaten blijven houden!

Render

Render (Ticker: RNDR) toonde ook sterke prestaties afgelopen week. Vanaf het begin van de week steeg de prijs van $8,90 naar ongeveer $9,80, een toename van 10,28%. Op 9 mei steeg de prijs verder naar $10,85, een stijging van meer dan 9%.

Momenteel is de koers van Render $11,03 met een marktkapitalisatie van meer dan $4,3 miljard. Het handelsvolume is in de laatste 24 uur gestegen met 41,78%.

image 9 1
Bron: TradingView

Akash

Akash Network (Ticker: AKT) vertoonde eveneens een indrukwekkende stijging van 18,33% afgelopen week. Begin vorige week handelde AKT voor $5, maar op 7 en 8 mei daalde de prijs naar $4,20. Vervolgens steeg de prijs op 9 mei weer naar $5,70.

Op dit moment is de koers van Akash Network $5,42 met een marktkapitalisatie van meer dan $1,3 miljard. Het handelsvolume is in de afgelopen 24 uur echter gedaald met meer dan 27,79%.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer