Blockchain Stories
ShibaSwap rolt belangrijke upgrade uit, gaat SHIB stijgen?
Altcoin Crypto Exchange Nieuws

ShibaSwap rolt belangrijke upgrade uit, gaat SHIB stijgen?

ShibaSwap, de gedecentraliseerde exchange (DEX) die is ontwikkeld op het Shiba Inu netwerk, heeft een significante upgrade geïntroduceerd, namelijk de uitbreiding naar het Shibarium netwerk.

Uitbreiding meerdere netwerken

Voorheen was ShibaSwap alleen beschikbaar op het Ethereum netwerk, maar nu zal het platform opereren op zowel Shibarium als Ethereum.

Volgens een recent persbericht zal deze upgrade aan ShibaSwap bijdragen aan een breed scala aan nieuwe functionaliteiten voor gebruikers. Hieronder wordt verstaan een nieuw dashboard, een verbeterde gebruikerservaring, ontdekkingsgrafieken voor nieuwe en populaire tokens, en een verbeterd onboardingproces voor nieuwe tokens op de DEX.

Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van Shiba Inu, reageerde op de upgrade:

De nieuwe ShibaSwap biedt DEFI innovators die op zoek zijn naar de volgende grote hit op Shibarium een geheel nieuwe manier om communitytokens te ontdekken, uit te wisselen en ermee te interacteren! Het vormt het herontworpen kloppende hart van een vers afgesplitst Shibarium, waar communitytokens kunnen floreren. We nodigen de community uit om onze nieuwe swap uit te proberen en verwelkomen huidige Shibarium tokens om moeiteloos over te stappen naar onze swap. En, wees gerust, deze nieuwe UX is nog steeds een vroege versie van ShibaSwap, met meer updates in de pijplijn voor het product.

Bron: Shytoshi Kusama

De upgrade zal een deel van de transactiekosten gebruiken om de waarde van liquiditeitspools (LP’s) in swaptransacties te verbeteren, wat zal resulteren in een verhoogde waarde van LP tokens voor gebruikers die willen deelnemen aan yield farming.

Mede ontwikkelaar en bijdrager Kaal plaatste op X dat de uitrol van de upgrade gericht zal zijn op verdere ontdekkingen, met meer regelmatige updates en upgrades in het vooruitzicht.

Deze upgrade is gericht op het minimaliseren van gasvergoedingen en het versnellen van transacties, volgens het persbericht.

Shibarium ondersteunt meer tokens

Shibarium ondersteunt ook andere groeiende segmenten van het Shiba Inu netwerk, waaronder de $SHIB en $LEASH tokens, SHEboshis DN-404-tokens, SHIB The Metaverse, de ShibaSwap DEX en het Shiba Eternity spel.

Het layer 2 Shibarium mainnet ging live in augustus 2023, met de creatie van 21 miljoen wallets en getest door miljoenen gebruikers. De introductie introduceerde een nieuw consensusmechanisme genaamd proof-of-participation (PoP), dat werkt door validators te selecteren op basis van hun bezit van de bijbehorende cryptocurrency.

Op het moment van schrijven staat de prijs van SHIB op $0,00002521. Volgens onze SHIB koers is de koers in de afgelopen 24 uur met 6,25% gestegen, met de op elf na grootste marktkapitalisatie, volgens onze chart. Het is dus zeker interessant om SHIB te blijven volgen.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer