Blockchain Stories
Shiba Inu verwachting, zal SHIB opnieuw $0,000030 testen?
Altcoin Nieuws

Shiba Inu verwachting, zal SHIB opnieuw $0,000030 testen?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Shiba Inu (Ticker: SHIB) heeft in de afgelopen zeven dagen een stijging van 10,68% laten zien op het moment van schrijven. Het probleem is echter dat SHIB moeite heeft om dat momentum vast te houden gedurende de laatste twee dagen. Lees hieronder mijn verwachting voor SHIB.

Bullish tekenen van SHIB

Er zijn echter enkele technische indicatoren die erop wijzen dat de prijs weer zou kunnen stijgen. Een van de signalen die we hebben gezien, was het kruispunt op de 4-uurs SHIB/USD grafiek.

Om een gouden kruispunt te krijgen, kijken handelaren naar de Exponential Moving Average (EMA). Dit gouden kruispunt ontstaat wanneer de kortere EMA boven de langere EMA kruist.

Op het moment van schrijven was de 20 EMA (blauw) over de 50 EMA (geel) gekruist. Hieruit kunnen we dus opmaken dat er sprake is van een gouden kruis, wat een bullish trend aangeeft. Dit is een van de belangrijkste aandachtspunten voor mij die aangeeft dat er sprake is van een bullish sentiment.

Bearish tekenen

De Money Flow Index (MFI) was gedaald naar 30,21. Deze daling geeft aan dat er veel kapitaal uit de SHIB markt is gestroomd. In een bearish situatie zou dit de prijs naar $0,000022 kunnen leiden. Het is dus van belang om deze waarde nauwlettend in de gaten te houden om te zien of er niet te veel geld uit de markt stroomt.

Voorspelling en consolidatie

De MFI zou waarschijnlijk het oversold punt bereiken, dat rond 20,00 of lager zou kunnen liggen. Als dit het geval is, zou de prijs van de Shiba Inu kunnen herstellen.

image 44
Bron: TradingView

Het handhaven van het gouden kruis zou de prijs hoger kunnen brengen. De waarschijnlijke eerste weerstandsniveau zou $0,000027 kunnen zijn, waarna de waarde van SHIB zou kunnen stijgen naar $0,000030, wat dicht bij het plafond lag dat het in maart bereikte.

Op basis van onze analyse zou de prijs zich tussen $0,000023 en $0,000025 kunnen bewegen. In de toekomst moeten handelaren mogelijk letten op de nettoflow.

image 44
Bron: Santiment

Als de uitstroom van de beurs twee keer zo hoog is als de instroom, dan zouden we mogelijk een langzame stijging van de prijs van SHIB kunnen zien. Als dit aanhoudt, kan een doorbraak naar $0,00030 worden bereikt.

Een samenvatting van de analyse suggereerde dat deze stijging zou kunnen plaatsvinden voor het einde van mei. Er bestaat echter een kans dat deze voorspelling niet wordt gehaald. Handelaren moeten dus letten op veranderingen in de status van Shiba Inu on chain en vanuit technisch perspectief.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu