Blockchain Stories
Chainlink benut de verschuiving in de markt en stijgt door!
Altcoin Nieuws

Chainlink benut de verschuiving in de markt en stijgt door!

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Chainlink (Ticker: LINK) heeft de laatste tijd veel aandacht gekregen, wat resulteerde in aanzienlijke koersstijgingen tijdens de afgelopen week. Interessant genoeg steeg de populariteit van Chainlink terwijl de dominantie van Bitcoin (Ticker: BTC) in dezelfde periode licht daalde.

image 41
Bron: Coinstats

Nadere analyse

Een tweet van IntoTheBlock belichtte enkele interessante ontwikkelingen met betrekking tot Chainlink. De tweet benadrukte eerst een significante stijging in de zoekgegevens naar LINK, wat wijst op hernieuwde interesse in Chainlink.

De toename in populariteit had een positieve invloed op de activiteit van het blockchainnetwerk, aangezien het aantal transacties begon te stijgen. Om precies te zijn, registreerde LINK 5.82k transacties tijdens de laatste dag, bijna zijn maandelijkse hoogtepunt.

Het was echter interessant om op te merken dat de stijging in transacties niet heeft geleid tot meer gebruikersaanmeldingen, aangezien er geen grote verandering was in zijn grafiek van nieuwe wallets.

Desalniettemin zag het er goed uit wat betreft de interesse van investeerders, aangezien de accumulatie toenam. Volgens de tweet waren er voornamelijk opnames van beurzen, wat wijst op accumulatiegedrag.

image 42
Bron: Santiment

Afgezien daarvan stapelden ook whales LINK op. Wallets die meer dan 0.1% van de LINK voorraad houden, vertoonden een nettotoename van 25 miljoen LINK gedurende de afgelopen maand.

LINK levert investeerders winst op

De stijging in accumulatie heeft geleid tot het begin van een bullmarkt. Volgens onze LINK koers steeg LINK met 23,98% in de laatste zeven dagen. Op het moment van schrijven handelde het op $16,680 met een marktkapitalisatie van meer dan $9.7 miljard.

Dankzij deze stijging is de MVRV ratio van LINK enorm toegenomen, wat suggereert dat meer investeerders winst hebben gemaakt. Het open interest nam ook toe samen met de prijs, wat wijst op een voortdurende prijsstijging.

Interessant genoeg plaatste Santiment onlangs een tweet waarin werd benadrukt dat het bullish sentiment rond de token toenam. In feite was Chainlink getuige van het meest bullish sentiment in meer dan een jaar. Deze positieve waardes helpen LINK om zijn bullish sentiment vast te houden, aangezien de prijs van de token in de laatste 24 uur met bijna 3,10% is gestegen.

Om te kijken of deze trend zich nog voortzet, hebben wij de dagelijkse grafiek geanalyseerd. Volgens onze analyse blijft de MACD in het voordeel van de kopers. Bovendien registreerde de Chaikin Money Flow (CMF) een scherpe stijging, wat aangeeft dat LINK voorlopig nog in zijn bullish momentum zit en de stijging zal hervatten. Echter, de prijs van de token heeft het bovenste limiet van de Bollinger Bands bereikt, wat zorgwekkend lijkt.

image 43
Bron: TradingView

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Uniek: Donald Trump woont mogelijk een crypto conventie bij

Scott

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Whales verlaten Shiba Inu, wat doet het met de prijs?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu