Blockchain Stories
BONK wint ruimschoots van Solana, een 5x stijging mogelijk?
Altcoin Memecoin Nieuws

BONK wint ruimschoots van Solana, een 5x stijging mogelijk?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De prijs van Bonk (Ticker: BONK) is in de afgelopen 24 uur met 31,64% gestegen, waardoor de token dicht bij zijn all time zit. De prijsstijging zorgde ervoor dat de BONK koers de $0,00003287 bereikte.

Om deze reden konden wij niet anders dan opmerken dat de memecoin op het Solana (Ticker: SOL) netwerk een ruime marge overtrof en daarom geven we hier wat meer aandacht aan.

Voor degenen die niet bekend zijn, SOL is een blockchain netwerk waarop BONK is gebouwd. Op het moment van schrijven was de SOL koers $178,11, een stijging van 1,32% in dezelfde periode.

Laat de memecoin Solana achter zich?

In het verleden heeft BONK een sterke correlatie getoond met SOL. Het verschil in prestaties is echter niet altijd zo groot geweest, wat suggereert dat Solana mogelijk achterblijft in vergelijking met andere tokens.

Naar aanleiding van dit sentiment hebben we het sociale volume van BONK bekeken. Volgens Santiment sprong het sociale volume omhoog. Deze maatstaf volgt het aantal willekeurige zoekopdrachten gerelateerd aan een cryptocurrency.

image 54 1
Bron: Santiment

Het sociale volume had een waarde van 9. Vergeleken met de periode waarin de memecoin naar $0,000038 schoot, was dit een laag cijfer. Toen bereikte het sociale volume 110, waarna de prijs van BONK binnen een paar weken daalde van $0,000038 naar $0,000022. Op basis van deze cijfers kan worden afgeleid dat BONK nog niet in een FOMO stadium is.

FOMO staat voor Fear Of Missing Out. Dit duidt op een periode waarin deelnemers die het kopen van een token tegen een lage prijs hebben gemist, het alsnog gaan kopen wanneer de prijs al te hoog is.

Waarom een 5x prijsstijging mogelijk is

Als FOMO optreedt, vindt er een correctie plaats omdat investeerders hun winst pakken, waardoor late kopers vast komen te zitten. Voor BONK lijkt dit momenteel niet het geval te zijn.

In plaats daarvan heeft de prijs van de token het potentieel om veel hoger te stijgen dan de huidige waarde. Als dat het geval is, zou de marktkapitalisatie van Bonk $10 miljard kunnen bereiken voor het einde van deze cyclus.

Op het moment van schrijven was de marktkapitalisatie van BONK $2,08 miljard. Marktkapitalisatie is de prijs van een token vermenigvuldigd met de circulerende voorraad. Als het aantal tokens in omloop hetzelfde blijft, zou een marktkapitalisatie van $10 miljard betekenen dat de prijs van BONK $0,000155 zou kunnen bereiken.

Gezien de prestaties van de token het afgelopen jaar, klinkt dit niet onredelijk. Het zou echter niet binnen een korte periode kunnen gebeuren.

Maar als de bullmarkt de komende twee kwartalen aanhoudt, zou de cryptocurrency dit doel kunnen bereiken.

Ongeacht de prijsactie van BONK, valt niet te ontkennen dat de memecoin Solana misschien nog steeds nodig heeft om te gedijen.

Als de prijs van SOL keldert, is de kans groot dat BONK hetzelfde doet. Dit neemt echter niet het potentieel van de token weg om zijn waarde binnen een paar maanden te vervijfvoudigen.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

XRP koers stijgt 9%: Dit zijn de mogelijke redenen voor de stijging

Thanh Lanh Tran

Waarom Mog Coin binnenkort kan verdubbelen

Timo Bruinsma

PEPE afgewezen op $0,00000920 en daalt vervolgens flink

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu