Blockchain Stories
Ethereum (ETH) stijgt 20% door hoop op spot Ethereum ETF goedkeuring
Ethereum Nieuws

Ethereum (ETH) stijgt 20% door hoop op spot Ethereum ETF goedkeuring

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De Ethereum koers maakt een spectaculaire stijging door en doorbreekt binnen 24 uur meerdere weerstanden, waaronder de $3.500 weerstand.

Nu handelt Ethereum zelfs boven de $3.600, mede dankzij de hoop op een goedkeuring van een Ethereum ETF deze week.

Een cruciale week voor Ethereum

De afgelopen week was een rollercoaster voor Ethereum. Na het doorbreken van het $3.200 niveau, dankzij de hoop op een SEC goedkeuring voor een Ethereum ETF, ging de ETH koers door het dak vannacht.

De recente prijsactie van Ethereum komt op een moment dat de markt speculeert over een positieve wending in de regelgeving. Bloomberg Intelligence ETF analisten schatten dat de kansen voor een Ethereum ETF goedkeuring zijn gestegen van 25% naar 75%, dit komt doordat de SEC om meer informatie heeft gevraagd.

Als een Ethereum ETF wordt goedgekeurd dan heeft dit niet alleen een positief effect voor Ethereum, maar ook voor de algehele cryptomarkt.

Deze week blijft kritiek voor Ethereum en investeerders. Met toenemende institutionele belangstelling en speculaties over de goedkeuring van de Ether ETF, zouden de komende dagen cruciaal kunnen zijn voor de richting van Ethereum voor de rest van het jaar.

Hoe gaat het verder met de Ethereum koers?

Ethereum heeft niet alleen de weerstand van $3.350 doorbroken, maar zelfs het $3.500 niveau leek kinderspel. De prijs bereikte een nieuwe wekelijkse hoogtepunt van $3.720.

Als Ethereum de weerstand bij $3.700 kan doorbreken, kan de prijs in potentie stijgen naar $3.800 en zelfs verder naar $3.880 en $3.950. Dit zou Ethereum richting de magische $4.000 grens kunnen duwen.

Mocht Ethereum de weerstand van $3.700 worden doorbroken, dan is een correctie naar beneden mogelijk. De eerste grote ondersteuning ligt rond het $3.600 niveau. Een daling onder deze niveaus zou de prijs naar $3.500 kunnen duwen, en als het nog verder zakt, mogelijk naar $3.400 op korte termijn.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws via Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis Ethereum

Jouw cryptoavontuur starten met €10 gratis Ether? In samenwerking met Bitvavo mogen wij vandaag 10 euro aan gratis Ethereum of een andere crypto weggeven aan onze lezers. 

Maak via onderstaande knop een account aan en je ontvangt een welkomstbonus van 10 euro. Ook handel je de eerste €10.000 helemaal gratis (t.w.v. €25).

Gerelateerde berichten

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Whales verlaten Shiba Inu, wat doet het met de prijs?

Timo Bruinsma

Bitcoin ETF’s zien nog steeds een gigantische uitstroom

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu