Blockchain Stories
Kevin O’Leary wil TikTok kopen en bespreekt crypto betalingen
Bitcoin Nieuws

Kevin O’Leary wil TikTok kopen en bespreekt crypto betalingen

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Kevin O’Leary, beroemd om zijn investeringen en als presentator van “Shark Tank,” is ook een groot voorstander van crypto. Hij heeft momenteel 5% van zijn portefeuille in Bitcoin en heeft geïnvesteerd in tal van crypto bedrijven. 

De Canadese investeerder heeft echter zijn zinnen gezet op zijn grootste investering tot nu toe en wil crypto integreren.

Waarom TikTok verplicht moet worden verkocht

O’Leary heeft zijn wens uitgesproken om TikTok te kopen. Het platform is de afgelopen jaren enorm populair geworden en heeft meer dan 1,2 miljard maandelijks actieve gebruikers bereikt.

De Amerikaanse regering heeft echter aangedrongen op de verkoop van TikTok door ByteDance, het moederbedrijf van TikTok, anders dreigt een mogelijk verbod in de VS. 

De wet geeft ByteDance 270 dagen de tijd om TikTok te verkopen. De uiterste datum voor ByteDance om zich van TikTok te ontdoen is 19 januari 2025. President Joe Biden kan de deadline echter met 90 dagen verlengen als hij gelooft dat ByteDance aanzienlijke vooruitgang boekt met de verkoop.

O’Leary en de aankoop van TikTok

In een bericht op X zei O’Leary:

TikTok is een zeer belangrijk platform en dit is een probleem dat niet zal verdwijnen. Iedereen weet dat TikTok gegevens lekt naar de CCP. Het is geen geheim. Het moet verkocht worden! Ik stel voor deze activa over te nemen in een nieuw Amerikaans bedrijf.

Kevin O’Leary

In een Web3 podcast sprak O’Leary over zijn wens om TikTok te kopen en mogelijk crypto betalingen op het platform te introduceren. Hij merkte op dat het gebruik van crypto compliant, transparant en controleerbaar zou moeten zijn zodat gebruikers zouden weten wie transacties heeft verzonden en ontvangen.

Ik zou dat kunnen bieden. Ik denk dat dat het potentieel is van een platform van deze omvang.

Kevin O’Leary

Naast crypto betalingen zou ook het TikTok Creator Fund, dat gebruikers betaalt voor content die goed presteert, kunnen profiteren van crypto. Aangezien TikTok gebruikers over de hele wereld heeft, zou het voordelig kunnen zijn om creators in crypto te laten verdienen, omdat dit de mogelijkheid vergroot voor mensen om toegang te krijgen tot fondsen en cadeaus te sturen tijdens livestreams.

Als O’Leary TikTok zou kopen en crypto betalingen zou opnemen, zou dit kunnen leiden tot significante adoptie door gebruikers, met name Gen Z, die een groot deel van de gebruikersbasis van TikTok uitmaken.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Whales verlaten Shiba Inu, wat doet het met de prijs?

Timo Bruinsma

Bitcoin ETF’s zien nog steeds een gigantische uitstroom

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu