Blockchain Stories
DOGE naar de maan: Dogecoin verslaat Cardano en XRP
Altcoin Dogecoin Memecoin Nieuws

DOGE naar de maan: Dogecoin verslaat Cardano en XRP

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Dogecoin (Ticker: DOGE) heeft de bovenhand gekregen over Cardano en XRP na een recente ontwikkeling die de groei van elke token benadrukt. Dit zou binnenkort positief kunnen uitpakken voor de koers van DOGE. We vertellen je in dit artikel hier meer over.

Dogecoin ervaart de op een na grootste netwerkgroei

Gegevens van Santiment tonen aan dat Dogecoin de op een na grootste netwerkgroei heeft ervaren in de afgelopen zes maanden. Momenteel zouden 6,6 miljoen wallets de memecoin holden, wat een groei van 27% vertegenwoordigt in deze periode. 

image 60
Bron: Santiment

DOGE staat alleen achter Toncoin (TON), die in de afgelopen zes maanden een groei van 110% heeft geregistreerd, met 16.800 wallets. Wel overtrof Dogecoin andere grote crypto tokens zoals XRP en Cardano die respectievelijk 7% en 0% netwerkgroei hadden.

Impact op de prijs van Dogecoin

De netwerkgroei van Dogecoin wordt verwacht positief te reflecteren op de prijs van DOGE, aangezien veel crypto gebruikers de memecoin zullen gebruiken. Dit zal waarschijnlijk aanzienlijke prijsstijgingen voor Dogecoin triggeren, aangezien deze investeerders blijven accumuleren in de cryptotoken. 

Daarom positioneren deze investeerders zich waarschijnlijk met DOGE als de voornaamste memecoin, die naar verwachting enorm zal profiteren van de memecoin hype. DOGE heeft tot nu toe afgelopen jaar meer dan 122% winst gepakt.

Crypto analist Ali Martinez voorspelt dat het kan stijgen naar $1 in deze marktcyclus. De fundamentele factoren van Dogecoin zijn ook nog steeds bullish. Autobedrijf Tesla heeft onlangs DOGE betalingen geïntegreerd om specifieke merchandise op zijn website te kopen. Ondertussen blijven er geruchten dat Dogecoin waarschijnlijk wordt geïntegreerd in X betalingen vanwege Elon Musk’s liefde voor de memecoin.

Technische analyse van Dogecoin is bullish

Crypto analist Kevin Capital heeft onlangs een bullish vooruitzicht gegeven voor Dogecoin vanuit een technische analyse. Hij onthulde in een X post dat Dogecoin op het punt staat om voor de tweede keer in de geschiedenis een 2-maand MACD (Moving Average Convergence/Divergence) kruising te passeren.

De crypto analist vermeldde dat Dogecoin de laatste keer dat dit gebeurde een massieve bullmarkt naar $0,74 begon. Dit vergroot de mogelijkheid dat de memecoin deze keer nog hoger zal stijgen. 

In de tussentijd lijkt DOGE op weg naar $0,22, aangezien Kevin Capital onthulde dat de cryptotoken uitbreekt uit een head and shoulders patroon, wat het naar dit prijsniveau zou kunnen sturen.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu