Blockchain Stories
Hoe sprong BNB voorbij $600? Een blik op de cijfers
Altcoin Nieuws

Hoe sprong BNB voorbij $600? Een blik op de cijfers

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Binance Coin (Ticker: BNB) heeft de bovenste lijn van zijn langetermijn driehoek in de grafiek doorbroken, wat wijst op een piek in de koopdruk en wat een goed signaal afgeeft.

De huidige koers

Op het moment van schrijven was de Binance Coin koers $621,30 en heeft een stijging van 3,98% gehad in de afgelopen 24 uur. Voorheen lag een groot support niveau op $595, maar dit is nu doorbroken.

image 61 1
Bron: TradingView

Wanneer BNB handelt binnen een symmetrische driehoek, blijft de prijs verschillende lagere hoogtes en hogere laagtes raken. Dit suggereert dat de prijs van BNB zich binnen een krap bereik consolideert, waarbij kopers de prijzen omhoog duwen om de weerstand te testen en verkopers ze omlaag duwen om de support te testen.

BNB klaar voor verdere groei

De prijsstijging van BNB in de afgelopen 24 uur heeft de prijs doen stijgen boven belangrijke voortschrijdende gemiddelden. Op het moment van schrijven handelde de coin boven zijn 20-daagse Exponentieel Voortschrijdend Gemiddelde (EMA) en zijn 50-daagse Voortschrijdend Gemiddelde (SMA). Deze kruising is belangrijk omdat de prijs van BNB vijf dagen op deze voortschrijdende gemiddelden had gehandeld, wat wees op de besluiteloosheid tussen de bulls en de bears voor de markt rally van 20 mei.

Met deze kruising bevindt de markt zich in een aanhoudende opwaartse trend. Handelaren interpreteren dit als een verschuiving in momentum richting accumulatie. De Elder Ray Index van de coin gaf voor het eerst sinds 14 mei een positieve waarde aan, wat de opwaartse trend bevestigt. Deze indicator meet de relatie tussen de kracht van kopers en verkopers in de markt. Wanneer de waarde positief is, domineert bull power de markt. Op het moment van schrijven was de Elder-Ray Index van BNB 41,44.

image 61
Bron: TradingView

Momentum indicatoren zijn ook positief

Verder toonden de belangrijkste momentum indicatoren van de coin een opwaartse trend, wat suggereert dat de prijsstijging in de afgelopen 24 uur werd ondersteund door echte vraag naar BNB. De Relative Strength Index (RSI) was 62,49, terwijl de Money Flow Index (MFI) 63,37 was. Bij deze waarden lieten deze indicatoren zien dat marktdeelnemers de voorkeur gaven aan het kopen van meer BNB-munten in plaats van hun huidige holdings te verkopen.

Wat betreft het volgende prijsniveau van de coin: als de koopdruk blijft toenemen, kan BNB stijgen naar het heroveren van zijn all-time high van $690, die het drie jaar geleden voor het laatst bereikte. Als de koopdruk echter afneemt en de bears weer de controle krijgen, kan BNB een correctie ondergaan terug naar de weerstand onder $600.

image 61 2
Bron: TradingView


Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Whales verlaten Shiba Inu, wat doet het met de prijs?

Timo Bruinsma

Bitcoin ETF’s zien nog steeds een gigantische uitstroom

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu