Blockchain Stories
Bitvavo voegt Heroes of Mavia (MAVIA) en Vulcan Forged (PYR) toe
Bitvavo Crypto Exchange Nieuws

Bitvavo voegt Heroes of Mavia (MAVIA) en Vulcan Forged (PYR) toe

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Het toch al uitgebreide aanbod van Bitvavo is verder uitgebreid. In de afgelopen week heeft de grootste crypto exchange van Nederland het aanbod met meerdere munten aangevuld. Dit lijkt een gevolg te zijn van de forse uitbreiding in de maand april. Alleen in die maand werden al 33 crypto’s door Bitvavo aan het aanbod toegevoegd.

Om deze uitbreiding te vieren, geeft Bitvavo aan alle nieuwe gebruikers 10 euro aan cryptotegoed weg. Claim hier jouw 10 euro.

Heroes of Mavia (MAVIA)

Op 21 mei berichtte Bitvavo over de cryptocoin Heroes of Mavia. Een relatief onbekende altcoin die vanaf 21 mei via het platform te verhandelen is.

Dit is van origine een play-to-earn (P2E) strategiespel dat blockchain-technologie bevat, waarbij specifiek gebruik wordt gemaakt van NFT’s en cryptocurrency. Hier is dus ook een cryptocoin (MAVIA) aan gekoppeld. Met deze cryptocoin is het mogelijk om in-game aankopen te doen, maar de verwachting is dat de toepasbaarheid in de toekomst alsmaar groter wordt.

Vulcan Forged (PYR)

Een dag na de aankondiging van Heroes of Mavia kwam Bitvavo met nóg een aankondiging. Op Twitter kondigde het crypto platform aan dat vanaf heden ook Vulcan Forged onderdeel van het handelsaanbod uitmaakt.

Vulcan Forged is van origine een blockchain platform dat zich richt op de ontwikkeling van NFT-games en dApps. Hier is dus ook een eigen cryptocoin aan gekoppeld: PYR. PYR is de native utility-token van het Vulcan Forged-ecosysteem. Deze token wordt gebruikt voor verschillende doeleinden binnen het platform, zoals:

  • In-game transacties: Gebruikers kunnen PYR gebruiken om in-game items te kopen.
  • Staking en rewards: Spelers kunnen PYR staken om beloningen te verdienen. Dit kan variëren van extra tokens tot exclusieve in-game items.
  • Marktplaats: PYR wordt gebruikt op de Vulcan Forged NFT marktplaats voor het kopen en verkopen van digitale activa.

Grootste crypto exchange van Nederland

Door de jaren heen heeft Bitvavo een indrukwekkende naam en reputatie opgebouwd. Dit hebben zij mede te danken aan het enorme aanbod. Indien je in één van de vele altcoins wilt investeren, is de kans bijzonder groot dat dit bij Bitvavo mogelijk is.

In april schreven wij dat het aanbod van Bitvavo uit 279 cryptocoins bestond. Op het moment van schrijven is dit aantal verder gestegen, mede door de toevoeging van bovenstaande crypto’s. Deze crypto’s vormen een mooie aanvulling op het ongekend uitgebreide aanbod van Bitvavo.

De verwachting is dat deze groei in de nabije maanden aan blijft houden. De gehele cryptomarkt is weer ‘hot’ en dat ziet Bitvavo ongetwijfeld terug in het aantal transacties en gebruikers. Om alle gebruikers tevreden te stellen, is het meer dan logisch dat Bitvavo continu nieuwe crypto’s aan het aanbod toevoegt.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu